Bulak: Elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir lig oynuyoruz – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bulak: Elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir...

Bulak: Elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir lig oynuyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2022 Cumartesi - 20:35Güncelleme: 3 Aralık 2022 Cumartesi - 20:36
Bulak: Elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir lig oynuyoruz

Denizlispor’un Samsunspor karşısındaki teslimiyetçi futbolu camianın tepkisini çekerken, maçın ardından konuşan teknik direktör Giray Bulak kadro yetersizliğinden yakınıp, "Elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir lig oynuyoruz" ifadesini kullandı.

Denizlispor, geçen sezon 5-0 yenildiği Samsunspor’a bir kez daha aynı skorla mağlup olurken, ligin en az gol atan, en çok gol yiyen takımı unvanıyla tehlikeli yolculuğa yelken açmış durumda. Kazanamadığı gibi, farklı yenilgiler almayan devam eden yeşil-siyahlıların üstteki takımlarla puan makası biraz daha açıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, farklı yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti. "Skorun farklı olması yıpranma açısından önemli bir şey" diyen Bulak, şöyle konuştu:

Bunlara takılmayacağız. Bu maçı geride bırakıp, kendi evimizdeki karşılaşmaya yoğunlaşacağız. Farklı yenilgi olduğu zaman bir parça oyuncular üzerinde gerginlik oluyor. Hatayı fazla yapıyorsunuz, bir parça fazla yıpranıyorsunuz. Bunun üstesinden geleceğiz. Bu ligde önde oynayan 3 oyuncunun hızlı olması çok önemli. Çok çabuk, hızlı oyuncularınız olduğunda rakibi yıpratabiliyorsunuz. Bugün bu şanssızlığı yaşadık. Böyle olacağını biliyorduk ve liberolu oynadık. Maalesef yine çok çabuk ve seri oyunculara önlem almak zor oluyor. Pozisyon yakalayamadık. Elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir lig oynuyoruz. Rakipler takviyelerini yapıp kadrolarını güçlendirdi. Biz, sakat ve eksik oyuncuların yerini dolduramadık. İyi ama dar bir kadromuz var. Herkesin 25 kişilik kadrosu varken biz 13-14 oyuncuyla oynuyoruz. Kazanacağımız maçlar olacak. Bugün bunu başaramadık. Bunu atlatıp, haftaya bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz."