Bulak: Alt sıralardan kurtulmak için çıkışımızı sürdürmek istiyoruz – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bulak: Alt sıralardan kurtulmak için çıkışımızı...

Bulak: Alt sıralardan kurtulmak için çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Şubat 2023 Perşembe - 11:28Güncelleme: 23 Şubat 2023 Perşembe - 11:29
Bulak: Alt sıralardan kurtulmak için çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Spor Toto 1. Lig’de Sakaryaspor’u ağırlayacak Altaş Denizlispor’da teknik direktör Giray Bulak, alt sıralardan kurtulmak için çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Spor toto 1. Lig’in 24. Haftasında Sakaryaspor’u konuk edecek Denizlispor’da, karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Maça en iyi şekilde çıkmak adına yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirdiklerini söyledi.

Transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle mevcut kadroyu en iyi biçimde kullanmak zorunda olduklarını dile getiren Bulak, “Hazır durumda olan oyuncumuz ne kadar çok olursa, rotasyon yapma imkanımız da o derece artar. Tüm oyuncularımın çalışmasından ve takıma katkı sağlama çabasından memnunum. Elbette eksiklerimiz var. Bunları çok çalışarak minimuma indireceğiz" dedi.

Ligde oynadıkları son iki maçtan 4 puan çıkardıklarını ifade eden Bulak, “Alt sıralardan bir an önce kurtulmamız için bu çıkışı sürdürmek zorundayız. Özellikle iç saha maçlarında taraftarlarımızın desteği bize güç veriyor. Sakaryaspor maçında da taraftarlarımızı yine yanımızda görmek ve onlara galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Yaşanan depremler nedeiyle yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Bulak, "Yaraları hep birlikte saracağız. Başta depremden etkilenen illerde yaşayanlar olmak üzere tüm vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.