Tekke: Galibiyet hepimizi mutlu etti – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Tekke: Galibiyet hepimizi mutlu etti

Tekke: Galibiyet hepimizi mutlu etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Kasım 2021 Pazar - 20:25Güncelleme: 21 Kasım 2021 Pazar - 21:41
Tekke: Galibiyet hepimizi mutlu etti

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Ankara Keçiörengücü’nü 2-1’lik skorla geçen Altaş Denizlispor’da, Teknik Direktör Fatih Tekke maç sonu yaptığı açıklamada, “Galibiyet hepimizi çok mutlu etti” ifadesini kullandı.

Ligde ağırladığı Ankara Keçiörengücü’nü geriden gelerek 2-1 yenen Altaş Denizlispor’un Teknik Direktör Fatih Tekke, camia olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini söyledi. Takımın planlı ve beraber oynama probleminin olduğunu dile getiren Tekke, “Çocukların kendilerine güvenmeleri ve camianın heyecanlanması açısından çok anlamlı bir galibiyet” dedi.

18 ve 21 kişilik kadro oluşturmakta zorlandıklarını aktaran Tekke, “Kimsenin suçu değil ancak 18-21 yapmada güçlük çekiyoruz. Böyle bir problemimiz var. Maçın bir bölümündeki oyunumuzu 90 dakikaya yaymak zorundayız. İyi şeyler olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Denizlispor’daki ilk döneminde de zor bir sürece geldiğini anımsatan Tekke, şunları söyledi:

“İlk geldiğim dönemde de zor bir süreçle gelmiştik. Allah nasip etti de yüzümüzün akıyla çıktık. Şuan ki galibiyet taraftarımızı ve hepimizi çok mutlu etti. Umarım bundan sonra oynayacağımız maçlarda da galibiyet almayı sürdürürüz.”

DENİZLİ (İHA)