Uygun: Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Uygun: Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz

Uygun: Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Haziran 2020 Cuma - 10:42Güncelleme: 19 Haziran 2020 Cuma - 11:03
Uygun: Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz

Yukatel Denizlispor Teknik direktörü Bülent Uygun, bu hafta konuk edecekleri Beşiktaş’ı yenerek rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 28. haftasında yarın (Cumartesi) Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma ve açma-germe çalışmasının ardından topla pas çalışması yaptı.

“TAKIMLAR SAKATLIKLA MÜCADELE EDİYOR”

Bu arada, gazetecilere açıklamalarda bulunan yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, uzun bir süreden sonra ligin başlamasıyla hemen hemen her takımda ikişer-üçer sakatlık olduğunu belirtti. Takımların sakatlıklarla mücadele etmeye çalıştığını dile getiren Uygun, şunları söyledi:

"Bunu zaten yaklaşık olarak 1,5 ay önce de söyledim. Çapraz kopmaları, tendon kopmaları, ayak kırılmaları ve bu tarz şeylere hazırlıklı olmalıyız. Çünkü yaşanan süreçte biz kendi fikirlerimizi ve olması gerekenleri, bu pandemideki çıkacak olan sorunları anlatmaya çalıştık ama maalesef süreç buraya kadar geldi. İlk maçımızı da oynadık. Evet 1-2 sakatımız da oldu. Bununla beraber takımımızdan ayrılan önemli isimler de olmuştu."

Beşiktaş maçının önemine dikkati çeken Uygun, "Şimdi evimizde Beşiktaş gibi topa sahip olma yüzdesi yüksek olan bir takımla oynayacağız. Kaliteli futbolculardan kurulu bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Kalan maçları en iyi şekilde bitirebilmek adına Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Tunuslu savunma oyuncusu Syam Ben Youssef'un takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Uygun, futbolcusunun takımla çalışmalara devam ettiğini sözlerine ekledi.

DENİZLİ (AA)