Ertuğrul: Ligde her puan altın değerinde – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Ertuğrul: Ligde her puan altın değerinde

Ertuğrul: Ligde her puan altın değerinde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2023 Çarşamba - 13:50Güncelleme: 6 Eylül 2023 Çarşamba - 13:50
Ertuğrul: Ligde her puan altın değerinde

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Isparta 32 Spor’a konuk olacak Denizlispor’da teknik direktör Bülent Ertuğrul, hedeflerinin sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi. Ertuğrul, “Uzun lig maratonunda her puan altın değerinde” dedi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.hafta maçında Pazar günü deplasmanda Isparta 32 Spor’un konuğu olacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ikinci haftasında ağırladığı Karaman FK maçından beraberlikle ayrılarak ilk puanını alan yeşil siyahlılarda getiren Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, Karaman FK maçının son bölümünde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Isparta deplasmanında da puan ya da puanlar hedeflediklerini dile getiren Ertuğrul, “Sezonun henüz daha başındayız. Birkaç oyuncu hariç tamamı alt yapıdan gelen genç oyunculardan kurulu bir takımız. Gücümüzü ve neler yapabileceğimizi biliyoruz. Gündüzleri sahada antrenman yaparken, geceleri rakip takımların analizleri konusunda çalışıyoruz” dedi.

Takımına güvendiğini kaydeden Ertuğrul, “Oynadığımız her maç bizi biraz daha güçlendirecek, eksiklerimizi gidermemizi sağlayacak, özellikle genç oyuncularımın tecrübe kazanarak daha iyi olmasını sağlayacak. Ne olursa olsun, camia olarak sabırlı olmamız ve birlik beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor. Özellikle deplasmanda alınan her puanın büyük önemi var. Uzun lig maratonunda her puan altın değerinde. Isparta deplasmanından istediğimizi alarak sahadan ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.