Ertuğrul, Amed maçını değerlendirdi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Ertuğrul, Amed maçını değerlendirdi

Ertuğrul, Amed maçını değerlendirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:14Güncelleme: 28 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:15
Ertuğrul, Amed maçını değerlendirdi

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, Amed maçının değerlendirmesini yaparken, sezon öncesi yeterli hazırlık karşılaşması yapamamanın eksikliğini hissettiklerini belirtti.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Denizlispor, deplasmanda oynadıkları sezonun ilk karşılaşmasında Amed Sportif Faaliyetler’e 2-0 yenildi.

Bu karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan teknik direktör Bülent Ertuğrul, transfer yasağı nedeniyle altyapıdaki oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele ettiklerini söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler’in grubun en güçlü takımlarından birisi olduğunu kaydeden Ertuğrul, “Rakibimizi analiz edip, ona göre bir oyun planı hazırladık. Oyuncularım bu plana büyük oranda uydu ve elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı. Ancak üçüncü bölgede istediğimiz kadar etkili olamadık. İkinci yarıda biri penaltı diğeri de çıkarken kaptırdığımız bir toptan yediğimiz gollerle ilk haftayı puansız kapattık. Mağlubiyet dolayısıyla üzgünüm. Futbolcularımın oyun disiplinine sadık kalması ve maç boyunca oyundan düşmeden mücadele etmesi beni sevindirdi” dedi.

Sezona kendi tesislerinde hazırlandıklarını anımsatan Ertuğrul, “İstediğimiz kadar hazırlık maçı yapamadık. Maç eksikliğini hissettik. En azından bir puanla dönerek lige moralli başlamak istiyorduk, ancak başaramadık. Eksiklerimizi tespit ederek gidermemiz gerekiyor. Ben tüm oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu,

Yeşil siyahlılar, 3 Eylül Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Karaman FK maçının hazırlıklarına yarın (salı) başlayacak.