Bakkal: Bundan sonra Denizlispor’da işler daha iyi olacaktır – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal: Bundan sonra Denizlispor’da işler daha...

Bakkal: Bundan sonra Denizlispor’da işler daha iyi olacaktır

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2022 Salı - 19:49Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı - 20:37
Bakkal: Bundan sonra Denizlispor’da işler daha iyi olacaktır

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, İstanbulspor’u 4-3 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, bundan sonra işlerinin daha kolay olacağını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'u 4-3 yenen Denizlispor'da yüzler gülüyor. Üst üste alınan iki galibiyetin ardından düşme hattının dışına çıkan yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Mesut Bakkal, sergilenen mücadelenin ve alının sonucun kendileri için sevindirici olduğunu belirtti.

Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriyle karşılaştığını kaydeden Bakkal, "Tabii gelgitli bir maç oldu. Keyifli bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Açıkçası berabere kalsak üzülürdüm. Soyunma odasında, ikinci devrede gol atacağımızı söyledim. Çünkü takım o enerjiyi veriyordu. Sonra birkaç oyuncu değişikliği yaptık. Lopes'in golüyle takım hayata döndü. Sonra attığımız dördüncü gol jeneriklikti" dedi.

Son 2 haftada 6 puan aldıklarını hatırlatan Bakkal, "Şimdi bu noktanın kıymetini bilip, ona göre hazırlanıp, bundan sonraki maçlara çıkacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız. Tuzlaspor maçında dolu tribünlere bu golleri hediye edemedik ama şimdi tüm taraftarlara hediye ediyoruz. Hem güzel oyun hem de alınan galibiyet büyük bir moral kaynağı oldu. Bundan sonra Denizlispor'da işler daha iyi olacaktır" diye konuştu.

DENİZLİ (AA)