ildiz: Haftayı kayıpsız geçtik, mutluyuz – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. ildiz: Haftayı kayıpsız geçtik, mutluyuz

ildiz: Haftayı kayıpsız geçtik, mutluyuz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ağustos 2019 Pazartesi - 01:00Güncelleme: 26 Ağustos 2019 Pazartesi - 01:00
ildiz: Haftayı kayıpsız geçtik, mutluyuz

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligin ikinci haftasını kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yeşil-siyahlılar, 9 yıl sonra döndükleri Süper Lig’de aldığı sonuçlarla dikkatleri çekiyor. Horozlar, geçen hafta Galatasaray’ı, bu hafta da deplasmanda Antalyaspor’u yenerek 2 maçta hanesine 6 puan yazdıdmasını bildi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan teknik direktör Yücel İldiz, Süper Lig'in ilk maçında geçen hafta Galatasaray'ı sahalarında yendiklerini hatırlattı. Ligde ikinci hafta konuk oldukları Antalyaspor'u da yenerek 2'de 2 yaptıklarına işaret eden İldiz, şöyle konuştu:

"Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Çok önemli maç oynadık. İlk yarım saat istediğimiz gibi oynayamadık. O süreci atlattıktan sonra istediklerimizi yapmaya başladık ve golü de bulduk. İkinci yarı da genelde istediklerimizi yaptık. Mücadele, oyuncularımın kazanma azmi açısından önemli bir mücadeleydi. Bu haftayı da kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz."

İldiz, Antalyaspor Kulübünün karşılaşmanın tüm bilet gelirini, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızına bağışlama kararı almasının ve sporseverlerin maça katkısının mücadeleyi daha anlamlı hale getirdiğini sözlerine ekledi.