Denizlispor’da Prosinecki dönemi – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da Prosinecki dönemi

Denizlispor’da Prosinecki dönemi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ağustos 2020 Cumartesi - 13:58Güncelleme: 15 Ağustos 2020 Cumartesi - 15:10
Denizlispor’da Prosinecki dönemi

Yukatel Denizlispor’da Robert Prosinecki dönemi başladı. Hırvat teknik adam, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imzayı attı.

Yeşil-siyahlı takım, daha önce anlaşma sağlandığı açıklanan teknik direktör Robert Prosecki ile sözleşme imzaladı. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen törene kulüp başkanı Ali Çetin, Robert Prosinecki ve yöneticiler katıldı.

Geçen sezon Kayserispor’u çalıştıran ve sarı-kırmızı takımın ikinci yarıdaki çıkışında önemli rol oynayan Hırvat çalıştırıcı ile imzalanan sözleşmenin bir yıllık olduğu açıklandı.

ÇETİN: ACEMİLİK DÖNEMİ BİTTİ

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Çetin, anlaşmayla yeni bir döneme adım attıklarını belirtti. Çetin, "Artık acemilik dönemi bitti. İnşallah biraz daha tecrübe kazanarak bu yılı stressiz ve sıkıntısız, hayal ettiğimiz yerlerde bitirmek için mücadelemiz devam edecek. Dünyaya yüz yılda bir gelen bela, şehrimizi ve kulübümüzü de etkiledi. Çok şükür şehre stres yaşatsak da ligde alnımızın akıyla kalmasını bildik. Bugüne kadar mücadeleyle iyi bir yere gelmiş sayın hocamla da 2020-2021 sezonunu Allah nasip ederse devam etmeyi düşünüyoruz. Bizi tercih etmesiyle birlikte birçok başarıya imza atacağımıza hiç şüphemiz yok. İnşallah yeni sezonda kente ve taraftarlarımıza iyi bir futbol izleteceğimizi düşünüyoruz" dedi.

PROSİNECKİ: YERİMİZ DAHA YUKARILAR

Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ise, kendisini tercihinden dolayı Denizlispor'a teşekkür ederek, "Yaptığım araştırmalara göre takım ve oyuncular çok iyi. Birkaç güzel takviyeyle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Beraber çok iyi ve güzel bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum. Daha çok takım olacak ve çok maç yapacağız. Denizlispor'un layık olduğu yer zaten daha yukarısı. Türkiye ligi hakkında tecrübelerim var. Tecrübelerime bakılırsa Denizlispor'u çok iyi yere götüreceğiz. Yarın sabahtan itibaren çalışmaya başlayacağız. İyi oyuncular geliyor. Bizler de gece gündüz çalışıp en kısa zamanda sezona hazır olacağız. Çünkü çok da zamanımız yok. Ben de takımla ilgili çalışmalara bugün başlıyorum. Bizim yerimiz daha yukarılar. Ve bunu başaracağız. Ben buna inanarak geldim" diye konuştu.

Transfer konusunda sportif direktörle görüşeceklerini ve doğru oyuncuların takıma dahil edilmesi noktasında karar vereceklerini kaydeden Prosinecki, altyapıdan gelen oyunculara şans vermek istediğini, genç oyuncuları sevdiğini sözlerine ekledi.