Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal’dan kamp değerlendirmesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal’dan kamp...

Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal’dan kamp değerlendirmesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Temmuz 2022 Pazar - 14:21Güncelleme: 24 Temmuz 2022 Pazar - 14:29
Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal’dan kamp değerlendirmesi

Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncuların Burdur kampında gösterdiği çalışma isteği ve performanstan memnun olduğunu belirtti.

Yeşil-siyahlı takımın deneyimli çalıştırıcısı Mesut Bakkal, Burdur'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Transfer yasağı bulunan takımda mevcut kadroyu koruduklarına dikkat çeken Bakkal, "Sezon hazırlığına Denizli'de 20 gün boyunca yaptığımız günde çift idmanla başladık. Daha sonra Burdur'da 10 gün yine yoğun bir tempoda çalıştık. Kamp yaptığımız tesisin imkanları, çalışmalarımızı istediğimiz gibi yapmamızı sağladı" dedi.

Burdur kampında hazırlık maçları da yaparak futbolcuların son durumunu görme imkanı bulduklarını kaydeden Bakkal, "Yoğun idman programına rağmen oyuncularımın gösterdiği çalışma isteği ve performanslarından memnunum. Hazırlık maçlarında skor değil, mücadele ve oyun planımızı sahaya istediğimiz şekilde yansıtıp yansıtmadığımız bizim için önemliydi. Elbette eksiklerimiz var. Geride kalan günlerde bu eksiklerimizi gidermenin çalışmalarını yapacağız. Ligin ilk maçına mümkün olduğu kadar hazır gelmek istiyoruz. Genel olarak bir aydır yaptığımız çalışmalardan memnun olduğumu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Burdur kampını yarın (pazartesi) sabah yapılacak antrenmanla olan yeşil-siyahlı futbolculara iki gün izin verilecek.

Perşembe günü toplanarak sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Denizlispor, 31 Temmuz Pazar günü İzmir'de Göztepe, 3 Ağustos Çarşamba günü Fethiyespor ve 6 Ağustos Cumartesi günü Nazilli Belediyespor ile Denizli'de hazırlık maçları oynayacak.