Denizlispor taraftar otobüsüne saldırı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor taraftar otobüsüne saldırı

Denizlispor taraftar otobüsüne saldırı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2023 Pazar - 22:15Güncelleme: 8 Ekim 2023 Pazar - 22:18
Denizlispor taraftar otobüsüne saldırı

Fethiyespor - Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden yeşil-siyahlı taraftarları taşıyan otobüs, Burdur’un Çavdır ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda çıkan kavga sonrası iddiaya göre silahlı saldırıya uğradı.

Fethiyespor-Denizlispor karşılaşması için Denizli’den Fethiye’ye giden Denizlispor taraftarlarını taşıyan 2 otobüs, mola için Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesindeki bir akaryakıt istasyonuna girdi.

İddiaya göre, işletme sahibi H.Ç., taraftar grubuna küfürlü tezahürat ve konuşma yapılmaması uyarısında bulundu. Bunun üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada akaryakıt istasyonu sahibi H.Ç., Y.A. ve çalışanlardan H.K. yaralandı.

Bu arada kavgayı öğrenen Söğütlü beldesinden kalabalık bir grup akaryakıt istasyonuna gelerek otobüsün etrafını çevirdi. Grup otobüse taş ve sopalar ile saldırırken, bir kişi ise yanında getirdiği tüfekle ateş etti. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri toplanan kalabalığı dağıttı.

Güvenlik güçlerinin aldığı önlemle otobüsler jandarma karakoluna götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

DENİZLİ (İHA)