Denizlispor eski bir alacak firarisini daha transfer etti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor eski bir alacak firarisini daha...

Denizlispor eski bir alacak firarisini daha transfer etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2021 Cuma - 11:08Güncelleme: 20 Ağustos 2021 Cuma - 18:03
Denizlispor eski bir alacak firarisini daha transfer etti

Denizlispor, bir alacak firarisini daha transfer etti. Yönetim, 2019-2020 sezonunda alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Nijeryalı Ogenyi’nin kadroya katıldığını açıkladı.

Denizlispor yönetimi “ne işi var bunların kulüpte” dedirtecek transferleri sürdürüyor. Alacakları için en kritik dönemde sözleşmesini fesheden futbolcuların transferleri, “hoş geldin” açıklamalarıyla duyurulmaya devam ediyor.

Yeşil-siyahlı kulüp, iki aylık alacağı için kulüpten ayrılan kaleci Adam Stachowiak’dan sonra, yine alacakları için sözleşmesini tek taraflı fesheden Nijeryalı Ogenyi Onazi’yi kadrosuna kattı. En son FK Žalgiris forması giyen Onazi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Onazi, 2019-2020 sezonunda ara transferde Trabzonspor’dan transfer edilmiş, sakatlıkları nedeniyle formadan uzak kalmış ve kritik Ankaragücü maçı öncesinde alacaklarını bahane ederek sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Onazi, sözleşme feshinden önce de kenti terk etmiş ve İstanbul'da bulunarak geri getirilmişti.

•Y.Denizlispor’da Onazi sözleşmesini tek taraflı feshetti

OKAN DERİCİ, DENİZLİSPOR’DA

 

Öte yandan, yeşil-siyahlılar, son olarak Ümraniyespor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Okan Derici ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Kente gelen Okan Derici ile sözleşme imzalandı.