Denizlispor, Malatyaspor’a 2-0 yenildi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Malatyaspor’a 2-0 yenildi

Denizlispor, Malatyaspor’a 2-0 yenildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Kasım 2020 Pazar - 15:28Güncelleme: 8 Kasım 2020 Pazar - 18:55
Denizlispor, Malatyaspor’a 2-0 yenildi

Yukatel Denizlispor, Malatyaspor deplasmanından eliboş dönüyor. Yeşil-siyahlılar, rakibine erken yetiği gollerle teslim oldu: 2-0

Denizlispor’un defansı kötü mü kötü. Oysa deneyim derseniz var. Var ama rakip takımın ataklarında oyuncu paylaşımında acemi mi acemi davrandılar bu maçta. Bu karşılaşmada acemileşen bir başka isim ise Recep Niyaz’dı. Futbola yeni başlayan bir oyuncunun yapmayacağı hareketi yapınca topu kaptırmadı adeta gol ikramında bulundu. Rakip de bunu geri çevirmedi. Recep Niyaz daha sonra 2 hata daha yaptı ve Prosinecki’ye saç baş yoldurttu.

İkinci yarıda ise, sarı-kırmızılı takımın 2-0’lık skorun rahatlığıyla başlaması Denizlispor’un rakip sahada daha fazla görünmesini sağlasa da sonucu değiştirecek vuruşlar gelmedi. Böylece yeşil-siyahlıların bu sezon kolay teslim olma alışkanlığı Malatya’da da devam etmiş oldu.

Çıkış arayan Yeni Malatyaspor nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı. Denizlispor’un hatalarını da gole çevirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 5: Sagal’ın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Mesanovic, kale yerine autu gördü.

DAKİKA 8: Lukoki’nin ortasında Denizlispor defansının bomboş bıraktığı Kubilay, kafayla dokundu. Zemine çarpan top kaleci Pantilimon’un üzerinden filelerle buluştu: 1-0

DAKİKA 9: Denizlispor atağında Lopes, sağ kanattan taşıdığı toqu Rodallega’ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından dışarıya gitti.

DAKİKA 12: Fabiano uzaklardan kaleyi yokladı. İyi yer tutan Abdulsamet’in çeldiği topu defans uzaklaştırdı.

DAKİKA 17: Recep Niyaz’dan kaptığı topu Tetteh, nefis bir pasla Acquah’ı gördü. Bu futbolcu da kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı: 2-0

DAKİKA 21: Mesanovic, aut çizgisinden kaptığı topu Aissati’ye çıkardı, bu futbolcu da uygun durumdaki Recep Niyaz’a aktardı. Ancak vuruşunda top dışarıya gitti.

DAKİKA 33: Aissati’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Recep Niyaz, kötü bir vuruşla topu dışarıya attı.

DAKİKA 45+2: Aissati’nin ortasında iyi yükselen Mesanovic’in kafayla kaleye gönderdiği topu Abdulsamet son anda kornere tokatladı.

DAKİKA 45+4: Ev sahibi takım atağında Lukoki, ceza sahası ön çizgisi üzerinden vuruşunu yaptı. Pantilimon, son bir hamleyle topu kornere çeldi.

DAKİKA 52: Denizlispor atağında Aissati’nin sert şutunda kaleci Abdulsamet, topu ancak çelebildi. Yetişen Rodallega’nın vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

DAKİKA 62: Sagal’ın havalandırdığı topla defansın gerisine sarkan Rodallega şutunu attı. Ancak Hafez’a çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Erdem Bayık, Mehmet Yıldırım

Y.MALATYASPOR: Abdulsamet, Hafez, Hadebe, Semih, Zeki Yavru (Murat Akça ’37), Cueva (Ndayıshımıye ’37), Acquah, Adem Büyük (Olcay Şahan ’66), Kubilay (Ahmet ’86), Lukoki (Topalli ’66), Tetteh

Y.DENİZLİSPOR: Pantilimon, Lopes, Oğuz Yılmaz (Murawski ’58), Subotic, Fabiano, Sagal, Bakalorz, Mesanovic (Dossevi ’75), Aissati (Varela ’75), Recep Niyaz (Özer ’66), Rodellaga

GOL: Kubilay Dk 8, Acquah Dk 17 (Y.Malatyaspor)

S.KART: Lukoki (Y.Malatyaspor), Fabiano, Murawski (Y.Denizlispor)