Denizlispor ligde kaldı, taraftarlar böyle sevindi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor ligde kaldı, taraftarlar böyle sevindi

Denizlispor ligde kaldı, taraftarlar böyle sevindi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2020 Pazar - 00:35Güncelleme: 26 Temmuz 2020 Pazar - 00:35
Denizlispor ligde kaldı, taraftarlar böyle sevindi

Yukatel Denizlispor, son hafta maçında kendi sahasında küme düşen Ankaragücü’ne 1-0 yenilmesine rağmen rakiplerinin de kaybetmesiyle ligde kaldı. Yenilgiye üzülen taraftarlar, ligde kalmayı ise yaktıkları meşalelerle kutladı.

Kulüp başkanı Ali Çetin’in sezon başında “hedef ilk 5” gibi iddialı çıkışı, ilk 3 maçır 7 puanla geçilmesi yeşil-siyahlı camiayı bir anda havaya soktu ama ardından gelen kayıplarla işler tersine döndü. Teknik direktör Yücel İldiz’in gönderilmesiyle çıkış arandı. Ancak Mehmet Özdilek döneminde inişli çıkışlı grafikle ilk yarı 22 puanla bitirildi.

Ligin ikinci yarısında kötü bir performans sergileyen Mehmet Özdilek’den sonra göreve gelen Bülent Uygun ile de yollarını ayıran yeşil-siyahlı takım, pandemi sonrasında çıktığı 8 maçta sadece 4 puan alabildi. Son iki maçını ise 90+4’te yediği gollerle kaybeden yeşil-siyahlılar, son hafta Malatyaspor ve Kayserispor’un yenilmesiyle ligde kalabildi.

Karşılaşmayı 1-0 kaybetmesine rağmen rakiplerinin aldığı skorlarla Süper Lig’de kalan Yukatel Denizlispor’un taraftarları, karşılaşmanın ardından Atatürk Stadı önünde meşaleler yakıp,  sevinç gösterilerinde bulundu.