Denizlispor Kulübü Başkanı Uz’dan adaylık çağrısı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor Kulübü Başkanı Uz’dan adaylık çağrısı

Denizlispor Kulübü Başkanı Uz’dan adaylık çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2023 Cumartesi - 16:54Güncelleme: 5 Ağustos 2023 Cumartesi - 16:55
Denizlispor Kulübü Başkanı Uz’dan adaylık çağrısı

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz, transferle ilgili eleştirilere sözleşmesi biten her oyuncuya kapılarının açık olduğunu söyleyerek yanıt verirken, görevi bırakmasını isteyenlere de “gelin aday olun” çağrısında bulundu.

Yeşil-siyahlı kulübün başkanı Mehmet Uz, “Geçen sezon takımımızda forma giyen, ancak sözleşmesi biten bazı oyuncuların şehrimizdeki bazı halı sahalarda antrenman yaptığı, kulübün de bu konuda bir şey yapmadığı” şeklinde eleştiriler yapıldığını belirterek, şöyle devam etti:

“Denizlispor Kulübü olarak yabancı oyuncular hariç, sözleşmesi sona eren tüm futbolcularla her zaman görüşmelerimizi sürdürdük ve bütçemiz dahilinde tekliflerimizi sunduk. Ancak oyuncuların talep ettiği transfer ücretini karşılamamız mümkün değildir. Ödeyemeyeceğimiz ve kulübümüzü daha büyük ekonomik çıkmaza sokacak sözleşmelere imza atmamız beklenmemelidir. Kulübümüzle sözleşme imzalama imkanı olan tüm oyuncularımıza iki tarafın da yararına olacak şekilde anlaşma yapma çağrımız yineliyoruz. Kapımız her zaman açık.”

Kulübü devraldıklarındaki durumun unutulmamasını isteyen Uz, zor şartlarda ellerini taşın altına koyduklarını, 2 sezonda fedakarlıklar yapıldığını ifade etti.

“Bu takım 2 sezon önce 10 gün içinde yaptığı transferlerle bugünlere kadar gelmiştir. Kulübe sahip çıkanlar bellidir. Ancak bu destek yeterli değildir” diyen Uz, şunları kaydetti:

“Yönetim kurulu olarak bugüne kadar tüm fedakarlıkları yaptık. Belli insanların desteğiyle kulübün ayakta kalması mümkün değildir. Bugüne kadar eleştirilere sessiz kalışımız korktuğumuz veya söyleyecek bir şey olmadığından değil, kulübümüzün zarar görmesine engel olmak içindir. Olağanüstü genel kurulda tüm gerçekleri ve yaşananları anlatacağım. Bu kulüp hiç birimizin değil ama hepimizin. Tüm şehrin desteğine ihtiyaç var. Biz veya gelecek başka bir yönetimin verilecek destekle başarıyı yakalayacağına inanıyorum.

Takımımızın önceki gün idmana çıkmamasıyla ilgili olarak da gereken yapılacaktır. Kimse Denizlispor'dan büyük değildir.

Öte yandan bizi eleştirerek görevi bırakmamızı isteyenlerin, 10 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurula gelerek aday olmalarını bekliyorum.”