Uz: Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Uz: Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz

Uz: Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ağustos 2022 Perşembe - 10:39Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe - 11:12
Uz: Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Altaş Denizlispor’da başkan Mehmet Uz, ilk iç saha maçında galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1.Lig’in 2. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Altaş Denizlispor, bu maçın hazırlıkların devam ediyor. Eyüpspor maçında eksiklere rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak sahadan tek golle mağlup ayrıldıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Mehmet Uz, sezonun iç sahadaki ilk maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.

Takımın iyi çalıştığını dile getiren Uz, “Teknik ekip ve oyuncularımıza hep inandık hep güvendik. Aynı güven ve inancımızı da sürdürüyoruz. Çaykur Rizespor maçını kazanarak taraftarlarımıza ilk buluşmamızda galibiyet hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan da ilk maçta takımı yalnız bırakmamalarını ve bugüne kadar verdikleri desteği sürdürmelerini bekliyoruz. Lig uzun bir maraton ve daha en baştayız. Geçen sezon yakaladığımız birlik beraberlik ortamının bizi hedefimize nasıl ulaştırdığını gördük. Bunu yine başaracağımızdan eminim" dedi.