Uz: Son 5 haftaya daha umutlu giriyoruz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Uz: Son 5 haftaya daha umutlu...

Uz: Son 5 haftaya daha umutlu giriyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 14:19Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba - 14:21
Uz: Son 5 haftaya daha umutlu giriyoruz

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz, İstanbulspor galibiyetiyle uzun süre sonra düşme hattının dışına çıktıklarını ve ligin son 5 haftasına daha umutlu girdiklerini belirtti.

Denizlispor, evinde oynadığı maçta İstanbulspor’u 4-3 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alırken, 39 puanla düşme hattının dışına çıktı. Takımın 3-2 geriden gelip kazanması ve geri dönüş için verdiği mücadele camiayı da sevindirdi.

Kulüp başkanı Mehmet Uz, maçla ilgili değerlendirmesinde, İstanbulspor karşılaşmasından alınan 3 puanın ligde kalma yolunda büyük bir engelin aşılması anlamına geldiğini ifade etti. Uz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Maça çok iyi başladık. Karşılaşmanın başlarında iki topumuz direkten dönerken golü de bulduk. Daha sonra rakibimiz iki defa öne geçti. Özellikle ikinci yarıda hocamızın oyuna müdahalesi, oyuncularımızın kazanma hırsı ve ortaya konulan mücadeleyle maçı kazanmayı başardık. Play-off hattında bulunan ve Süper Lig hesapları yapan İstanbulspor’a karşı alınan bu galibiyet bizi biraz daha rahatlattı. Son 2 haftayı 6 puanla kapattığımız için çok mutluyuz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımızı kutluyorum. Hafta içi gündüz maçı ve yağışlı bir hava olmasına rağmen takımımızı yalnız bırakmayarak tribünlerdeki yerini alan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.”

Bursaspor ile cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak iyice rahatlamak istediklerini kaydeden Uz, “Bulunduğumuz konum itibariyle özellikle deplasmanda alınacak her puanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu maçtan da istediğimizi alarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.