Denizlispor, kritik maç için Alanya’da – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, kritik maç için Alanya’da

Denizlispor, kritik maç için Alanya’da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2020 Cumartesi - 12:56Güncelleme: 19 Temmuz 2020 Pazar - 19:00
Denizlispor, kritik maç için Alanya’da

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 33. haftasında yarın (pazar) deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, çalışmalarını tamamlayarak Alanya’ya gitti.

Son çalışmasını bu akşam Alanya’da yapacak olan yeşil-siyahlı takımda, alt adalesinde oluşan ödem nedeniyle kadroya alınmayan Onazi dışında eksik yok. Sakatlığı nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı olan Tiago Lopes ise tamamen iyileşti ve kadroya alındı.

Bu arada, zorlu maç öncesinde Rodallega, Zeki Yavru ve Özgür Çek, 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Son hafta Ankaragücü maçını da düşünen teknik heyet, bu futbolculara kart konusunda uyarıda bulundu.

COVID-19 TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlara dün yapılan COVID-19 testleri negatif çıkarken, maç kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

Hüseyin Altıntaş, Ali Eren Yalçın, Zeki Yavru, Tiago Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Muhammed Özkal, Zakarya Bergdich, Alihan Kalkan, Özgür Çek, Isaac Sackey, Kibong Mbamba, Radoslaw Murawski, Ismail Aissati, Asım Aksungur, Olcay Şahan, Recep Niyaz, Sedat Şahintürk, Hadi Sacko, Oscar Estupinan, Hugo Rodallega.