Denizlispor, Konyaspor’a diş geçiremedi: 0-0 – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Konyaspor’a diş geçiremedi: 0-0

Denizlispor, Konyaspor’a diş geçiremedi: 0-0

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ekim 2020 Pazar - 15:28Güncelleme: 4 Ekim 2020 Pazar - 18:34
Denizlispor, Konyaspor’a diş geçiremedi: 0-0

Yukatel Denizlispor, kötü futbol ile galibiyet orucunu İttifak Holding Konyaspor maçında sürdürdü: 0-0

Geçiş oyunu diye bir şeyin olduğunu unutan yeşil-siyahlı futbolcular, çabuk oynamak yerine yan paslarla topu ayakta tutmayı yeğledi. Bu da rakibin kendi yarı sahasında önlem almasını sağlarken, forvetinin de tehlike bölgesinde topla buluşturmasını engelledi. Bu arada rakibin presi karşısında kaptırılan toplar da kalesine dönüp tehlike yarattı. Bir puanı ise kaleci Pantilimon’un kurtarışları sayesinde kurtardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 3: Kravets’in derinlemesin pasında defansın gerisine sarkan Shengelia, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

DAKİKA 17: Sagal’ın korner atışında Mustafa Yumlu’nun kafayla kaleye gönderdiği topu Sehic, kornere çelerek gole izin vermedi.

DAKİKA 26: Lopes’in ortasında Mesanovic, Uğur’un temasıyla yerde kaldı. Hakem devam işaretini verdi. Topu önünde bulan Sagal, uygun durumda olmasına rağmen kötü bir vuruşla boşluğu dövdü.

DAKİKA 29: Ömer Ali’nin ortasında Kraverts, 6 pas köşesinden kafayla dokunduğu top yandan dışarıya gitti.

DAKİKA 42: Shengelia, topla ceza sahasına girdi ve uygun durumda olan Milosevic’i gördü. Bu futbolcunun vuruşunda Subotic kritik bir müdahalede bulunarak, topun kaleye yönelmesini engelledi.

DAKİKA 44: Rodallega’nın pasında hareketlenen Lopes, ortasını yaptı. Gerilerden gelen Rodallega başlattığı atağı golle sonuçlandırmak istedi. Ancak kafa vuruşunda meşin yuvarlak Sehic’de kaldı.

DAKİKA 45: Denizlispor defansının çıkarken kaptırdığı topu Skubic, Shengelia’ya aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcunun şutunda Pantilimon gole izin vermedi.

DAKİKA 65: Aissati ile başlayan atakta Lopes ortaladı, Sagal uygun durumda olmasına rağmen kötü bir vuruşla topu dışarıya attı.

DAKİKA 87: Konyaspor atağında Cikalleshi, ceza sahası dışından sert bir şut savurdu. Pantilimon, yumruklarıyla topu taca gönderdi.

DAKİKA 89: Sukibic’in ortasında Musa Çağıran kafayla vurdu. Kaleye yönelen topu Mustafa Yumlu kornere çeldi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Kemal Mavi

Y.DENİZLİSPOR: Pantilimon, Lopes, Mustafa Yumlu, Subotic, Fabiano Leinsman (Bergdic ’73), Recep Niyaz, Bakalorz (Murawski ’73), Aissati, Sagal, Mesanovic, Rodallega

İH KONYASPOR: Sehic, Sukubic, Uğur, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Shengelia (Muya ’61), Ömer Ali, Milosevic (Cikalleshi ’61), Kravets (Musa Çağıran ’70)

GOL: Yok

S.KART: Lopes (Y.Denizlispor)