Denizlispor-Kocaelispor maçından gol sesi çıkmadı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor-Kocaelispor maçından gol sesi çıkmadı

Denizlispor-Kocaelispor maçından gol sesi çıkmadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2023 Cuma - 21:49Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma - 21:50
Denizlispor-Kocaelispor maçından gol sesi çıkmadı

Denizlispor, sezonun ilk hazırlık maçında Kocaelispor ile golsüz berabere kaldı.

Denizlispor yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor ile karşılaştı.

Afyonkarahisar Zafer Stadı'nda karşı karşıya gelen renktaşlar, yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Maç sonrası Denizli'ye dönen yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Bülent Ertuğrul, oyunculara 2 gün izin verdi. Denizlispor hazırlıklarına pazartesi gününden itibaren Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devam edecek.

ERTUĞRUL'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan karşılaşma sonrası açıklama yapan teknik direktör Bülent Ertuğrul, sezona en erken başlayan takımlardan biri olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Kendi tesislerimizde bir aydır yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Genç oyuncularımızın ağırlıkta olduğu bir kadroyla yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaların semerenesini görme açısından Kocaelispor ile oynadığımız maç bizim için önemliydi. Maçta bizim için skor değil, planladığımız oyunu sahaya yansıtmak önemliydi. Görev alan tüm oyuncularım planımıza sadık kalarak mücadele etmeye çalıştı. Sezon öncesi en ciddi sınavımızı iyi verdiğimizi söyleyebilirim. Bu maç, eksiklerimizi görmek ve bunlar üzerinde yapacağımız çalışmalar konusunda da bize yol gösterici oldu. Kocaelispor kulübüne ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a da teşekkür ederim."