Denizlispor, Kayserispor’a evinde yenildi: 0-1 – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Kayserispor’a evinde yenildi: 0-1

Denizlispor, Kayserispor’a evinde yenildi: 0-1

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Şubat 2020 Cumartesi - 15:53Güncelleme: 15 Şubat 2020 Cumartesi - 15:55
Denizlispor, Kayserispor’a evinde yenildi: 0-1

Yukatel Denizlispor, puan hovardalığına devam ediyor. Galibiyeti unutan yeşil-siyahlılar, lig sonuncusu Kayserispor’a da altın tepside 3 puan sundu: 0-1


Son haftaların kazanmaya hasret takımı Denizlispor, lig sonuncusu Kayserispor karşısında da iyi sinyaller vermedi. İlk 20 dakikaya üç pozisyon sığdıran yeşil-siyahlılar, daha sonra rakip takımın oyunda dengeyi sağlamasıyla pozisyon üretmekten uzak kaldı. Sakatlığı tam geçmeyen Barrow’un da yedek kulübede oturmasıyla kanatlarda etkisiz kalan yeşil-siyahlılar, rakibin oyunu soğutmaya yönelik futboluyla tribünlerin tepkisini çekti. İkinci yarıda takımın iyice oyundan düşmesi de rakip takımın işine yaradı.

Kayserispor ise bir puanı önde tutan oyun anlayışını maçın büyük bölümünde başarıyla uyguladı. İkinci yarıda rakibinin iyice durmasıyla cesaretlendirdi ve kontrataklarla yoklamaya başladı. Bunlardan birisinde de Sapunaru ile golü buldu.

Bu arada karşılaşmayı 4 bin 709 biletli seyirci izlerken, maç sırasında ve sonunda tribünlerden “Şifo istifa” sesleri yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 3: Sacko’nun ceza sahasına havalandırdığı topu Oscar kafa ile şutladı. Meşin yuvarlak direğin hemen üzerinden autu buldu.

DAKİKA 6: Zeki Yavru’nun korner atışında Kayserispor defansının uzaklaştıramadığı topla en son oynayan Sacko şutunu attı. Ancak meşin yuvarlak direğin dibinden dışarıya gitti.

DAKİKA 17: Ismail Aissati sol kanattan ceza sahasına girdi ve meşin yuvarlağı kale sahası içine gönderdi. Ancak Rodallega yakın mesafeden dokunamayınca Denizlispor bir golden oldu.

DAKİKA 33: Mensah, topla hareketlendi ve ceza sahasına girdiği anda vuruşunu yaptı. Stackhowiak, ayaklarıyla topu kornere çeldi.

DAKİKA 44: Sacko’nun ortasında Oscar’ın kafayla kaleye gönderdiği top auta gitti.

DAKİKA 53: Emre Taşdemir’in ortasında Mesanovic topu Kravets’in önüne indirdi. Ançcak bu futbolcunun vuduşu sonuçsuz kaldı.

DAKİKA 67: Özgür Çeki’in korner atışında defansın uzaklaştırmak istediği top Olcay Şahan’ın önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda top yandan dışarıya gitti.

DAKİKA 69: Mensah’ın ortasında kalabalığın arasından iyi yükselen Sapunaru kafayla topu eski takımının kalesine gönderdi: 0-1

DAKİKA 90+1: Zeki Yavru’nun ortasında Mustafa Yumlu kafayla kaleye gönderdi Silviu Lung müthiş bir refleksle topu kornere çelerek beraberliğe izin vermedi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Özgür Yankaya, Mehmet Metin, İlker Takpak

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Özgür Çek, Mbamba (Sedat Şahin ‘77), Murawski, Ismail Aissati (Recep Niyaz ‘66), Sacko, Oscar (Olcay Şahan ‘61), Rodallega

HK KAYSERİSPOR: Silviu Lung, Emre Taşdemir, Diego Angelo, Sapunaru, Djedje, Lopes, Gustavo, Mesanovic (Rienstra ’85), Mensah, Henrique (Mario Situm ’78), Kravets

GOL: Sapunaru Dk. 69