Denizlispor ile Konyaspor golsüz berabere kaldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor ile Konyaspor golsüz berabere kaldı

Denizlispor ile Konyaspor golsüz berabere kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Şubat 2020 Cumartesi - 16:00Güncelleme: 8 Şubat 2020 Cumartesi - 16:24
Denizlispor ile Konyaspor golsüz berabere kaldı

Yukatel Denizlispor, ilk yarıda evinde yenildiği Konyaspor’dan rövanşı alamadı. İki takımın mücadelesi başladığı gibi golsüz sona erdi.

Topa daha çok oynayan ev sahibi takım olmasına rağmen, ilk yarıda yeşil-siyahlı takım geliştirdiği hızlı ataklarla net gol pozisyonları buldu. Ancak Barrow, Recep Niyaz ve Rodallega topu ağlarla buluşturacak son vuruşta becerikli değildi. İkinci yarıda ise, tamamen kendi sahasına çekilen yeşil-siyahlılar, rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı.

Konyaspor ise topu ayağında tutarak araya atılan paslarla sonuca gitmeye çalıştı. Denizlispor defansının boşluk bırakmaması sonucu bu oyun planının ilk 45 dakikada sahaya yansıtamadı. Tek önemli pozisyonu VAR incelemesiyle iptal edilen goldü. Yeşil-beyazlı takım, ikinci yarıda oyun üstünlüğünü tamamen eline geçirdi ama Denizlispor’un defansını aşamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 13: Sako sağ kanattan Konyaspor kalesine sokuldu ve topu alda at dercesine Barrow’un önüne bıraktı. Ne var ki bu futbolcu kötü bir vuruşla topu auta attı.

DAKİKA 18: Özgür Çek’in pasında Rodallega topu Samo’ya aktardı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden attığı yutta top üstten dışarıya gitti.

DAKİKA 22: Denizlispor atağında Özgür Çek topu ceza sahasına havalandırdı. Konyaspor defansının bomboş bıraktığı Recep Niyaz, uygun pozisyonda topa kaleciye teslim etti.

DAKİKA 34: Zeki Yavru’nun ortasında Rodallega kafayla şutladı. Serkan’ın çeldiği topu defans uzaklaştırdı.

DAKİKA 38: Guilherme'nin korner atışında Selim Ay’ın koluyla dokunduğu topu Jevtovic kafayla şutladı. Stackhowiak’ın müdahalesine rağmen topa filelere gitte. AR incelemesinde Selim Ay’ın topa elle müdahalesi belirlendi ve gol geçirli sayılmadı.

DAKİKA 44: Konyaspor atağında Shengelia vuruşunu yaptı. Ancak top Stachowiak’da kaldı.

DAKİKA 52: Shengelia’nın ceza sahasına havalandırdığı topu Thuram kafayla indirdi. Skubic, uygun durumda vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak auta gitti.

DAKİKA 56: Shengelia’nın ortasında Thuram kafayla şutladı. Stackowiak, müthiş bir hamleyle topu çeldi ve defans da tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA 75: Shengelia’nın korner atışında Selim Ay, ön direkte kafayla dokundu. Top üstten autu buldu.

DAKİKA 86: Sackey’nin müdahale edemediği topa sahip olan Thuram şutunu attı. Stackhowiak meşin yuvarlağı kornere çelerek kalesini golden korudu.

STAT: Konya Büyükşehir

HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Özgür Ertem, Mehmet Salih Mazlum

İH KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Selim Ay, Anicic, Guilherme, Jevtovic (Alper Uludağ 86), Jonsson, Shengelia (Erdon Daci 75), Hurdato (Bajic 63), Milisovic, Thuram

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Özgür Çek (Sackey 77), Mbamba, Murawski, Recep Niyaz (Olcay Şahan 58), Sacko, Barrow, Rodallega (Oscar 90)

S.KART: Skubic, Selim Ay (Konyaspor), Olcay Şahan (Denizlispor)