Denizlispor genel kurulu yapıldı, Çetin güven tazeledi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor genel kurulu yapıldı, Çetin güven...

Denizlispor genel kurulu yapıldı, Çetin güven tazeledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Eylül 2020 Perşembe - 23:09Güncelleme: 10 Eylül 2020 Perşembe - 23:41
Denizlispor genel kurulu yapıldı, Çetin güven tazeledi

Yukatel Denizlispor’un seçimli olağanüstü genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda Ali Çetin, güven tazeledi.

Yukatel Denizlispor’un olağanüstü genel kurulu Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. 746 üyeden 391'inin katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Erdal Otçu yaptı.

Kulüp başkanı Ali Çetin, genel kuruldaki konuşmasında, geçmiş dönemde görev alan bazı yöneticilerin ayrılmalarıyla yeni bir yönetim listesi oluşturmak için olağanüstü genel kurulun yapıldığını söyledi. Denizlispor’un 10 yıl aradan sonra Süper Lige dönmesinde görev alanlara teşekkür eden Çetin, şunları kaydetti:

"Transferlerimiz nokta atışı olarak bitirip, iyi bir Denizlispor seyrettirmek istiyoruz. Bu sezon güzel bir Denizlispor olacak. Biz de taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Ancak yayıncı kuruluş ile gelirlerimiz arasında sıkıntı var. Hiçbir kulüp bir kuruş para almadı. Bu kulüplerin işini zorlaştırıyor. Böyle olmasına rağmen biz canla başla transfer yasaklarını kaldırmak için mücadele ediyoruz. Aynı zamanda transfer yapıp onların parasını ödemek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Kolay bir süreç değil. Allah bizim ve diğer kulüplerin yardımcısı olsun."

Gündemdeki maddelerin görüşülüp kabul edilmesinin ardından tek listeyle gidilen seçimde Ali Çetin yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu da Salih Özcan, Can Cesur, Serkan Başbuğ, Kaan Şanlıkan, Ozan Katrancı, Nevzat Yakı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Levent Çaputçu, Yavuz Cinkaya, Fikret Onur, Tolga Erdey, Mehmet Kavak, Hayati Işık ve Taner Atilla’dan oluştu.