Denizlispor, Gençlerbirliği’ni tek golle geçti: 1-0 – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Gençlerbirliği’ni tek golle geçti: 1-0

Denizlispor, Gençlerbirliği’ni tek golle geçti: 1-0

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Şubat 2021 Cumartesi - 18:03Güncelleme: 20 Şubat 2021 Cumartesi - 18:07
Denizlispor, Gençlerbirliği’ni tek golle geçti: 1-0

Yukatel Denizlispor, alt sıraları ilgilendiren maçta rakibi Gençlerbirliği’ni Mesanovic’in golüyle 1-0 yendi.

Düşme hattının dışına çıkmak isteyen iki takım için 6 puanlık maç anlamına gelen karşılaşmaya iyi başlayan Denizlispor, aradığı golü de bulunca daha rahat bir oyun sergilemeye başladı. Rakip forvetin ceza sahasında topla buluşacak bağlantıları da kesince ilk 45 dakikayı istediği skorla kapattı.

Yeşil-siyahlılar, ikinci yarıya skoru korumak için daha çok defans güvenliğini tercih edince, topla daha çok oynayan konuk takım oldu. Bunun sonucunda ikinci yarının büyük bölümü Denizlispor yarı sahasında oynandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 7: Hızla gelişen Denizlispor atağında Sagal, Mesanovic'i ceza sahası içinde topla buluşturdu. Bu futbolcunun şutunda Ömürcan, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

DAKİKA 14: Mesanovic ile duvar pası yapan Mustafa Yumlu topu Rodallega'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak yan direğe çarpıp dışarıya gitti.

DAKİKA 19: Rodallega'nın defansın gerisine bıraktığı topla buluşan Mesanovic, ayağının içiyle meşin yuvarlığı köşeden filelere gönderdi: 1-0

DAKİKA 22: Mesanovic kaptığı topu Rodallega'ya aktardı. Bu futbolcunun şutunda Arda’ya çarpan top kornere gitti.

DAKİKA 53: Toure'un uzaktan kaleye gönderdiği top üstten auta gitti.

DAKİKA 68: Ayite'nin ortasında Sandro kafayla dokundu. Cenk’in çeldiği top Soner’in önüne düştü. Bu futbolcu uygun pozisyondan yararlanamadı.

DAKİKA 73: Rodallega defansın gerisinde topla buluştu. Ceza sahasına girdiği anda vuruşunu yaptı. Kaleci Nordfeld’in çeldiği topu defans uzaklaştırdı.

DAKİKA 90+4: Sandro, ceza yayı üzerinde vuruşunu yaptı. Top direğin hemen üzerinden autu buldu.

DAKİKA 90+5: Rodallega'nın orta sahadan nefis bir vuruşla kaleye gönderdiği topu kaleci Nordfeldt güçlükle kontrol edebildi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Erdem Bayık, Yusuf Bozdoğan

Y.DENİZLİSPOR: Cank Gönen, Özer Özdemir (Hasan Ayaroğlu ’90), Fabiano, Mustafa Yumlu, Mohammed, Murawski, Diskerud (Kubilay Aktaş ’64), Recep Niyaz (Bakalorz ’24), Sagal, Mesanovic (Ahmed Yasin ’64) (Muhammet Özkal ’90), Rodallega

GENÇLERBİRLİĞİ: Nordfeldt, Ömürcan (Spiridonovic ’69), Arda, Toure (Halil İbrahim ’73), Polomat, Soner (İlker ’88), Piris, Candeias, Furman (Mugni ’46), Ayite, Sandro

GOL: Mesanovic Dk 19 (Y.Denizlispor)

S.KART: Fabiano, Murawski (Y.Denizlispor), Candeias (Gençlerbirliği)