Denizlispor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık Twitter’da TT oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık Twitter’da...

Denizlispor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık Twitter’da TT oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2020 Pazar - 22:26Güncelleme: 6 Aralık 2020 Pazar - 22:56
Denizlispor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık Twitter’da TT oldu

Denizlispor – Fenerbahçı maçının bitiş düdüğüyle birlikte hakem kararları yoğun şekilde konuşuldu. Ali Palabıyık ile ilgili yorumlar kısa sürede Twitter’da TT oldu.

Denizlispor ile Fenerbahçe arasında Atatürk Stadı’nda bu akşam oynanan ve konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle biten maçın sonunda, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, yöneticiler ve futbolcular, hakem Ali Palabıyık’ın kararlarını eleştiren açıklamalar yaptı.

Bu arada, VAR uyarısıyla bir penaltı veren, verdiği penaltı kararından da VAR uyarısıyla dönen, Serdar Aziz’e kırmızı kart gösteren Ali Palabıyık’ın kararları sosyal medyada da gündeme oturdu. Twitter’da kısa sürede 34 bin yorum yapılması Ali Palabıyık’ı TT yaptı.

Paylaşımlarda eski hakemlerden Ahmet Çakar, “Ali Palabıyık adlı hakem bir maç nasıl kötü niyetli yönetilir diye resital veriyor . Utan Serdar Tatlı utan. Sen de bunlardan sorumlusun” ifadesini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in "Fenerbahçe Ali Balabıyık'ı 2-0 yendi diyeceksin Murat! Ben hakemin niyetini açıkça gördüm. Penaltıların penaltıyla alakası yok! Ali Palabıyık, Altay'a dua etsin" yorumunun da çok sayıda paylaşım yapıldı.

Twitter’da “Ali Palabıyık çok istedi ama Altay izin vermedi”, “Ali Palabıyık, hakemlik kariyerinde en çok kırmızı kartı Fenerbahçe'ye çıkarttı”, “Ali Palabıyık ne yapmaya çalışıyorsun nereye varmaya çalışıyorsun?” yorumları da dikkat çekti.