Yeşil-siyahlılar, bir puanı hedefleyen oyun planıyla başladığı maçta, flaş transferlerle dikkati çeken Eyüpspor karşısında istediğini uzun süre sahaya yansıttı. Ancak bir anlık dikkat dağınıklığı kalesinde gol görmesine yol açtı.
Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transfer yapamayan Denizlispor, bu karşılaşmada Ömer Şişmanoğlu ve Djedje’nin eksikliğini de hayli hissetti.
MAÇTAN DAKİKALAR
DAKİKA 40: Eze’nin ceza sahası ön çizgisi üzerinden attığı şutta top kaleci Hüseyin’de kaldı.
DAKİKA 41: Mayi’nin sol taraftan sürüklediği atakta topla en son oynayan Özer Özdemir’in vuruşunda meşin yuvarlak autu buldu.
DAKİKA 60: Berkan’ın korner atışında Denizlispor ceza sahası karıştı. Meşin yuvarlakla en son oynayan Ezeh’in şutunda top az farkla dışarıya gitti.
DAKİKA 64: Berkan’ın frikikten kaleye gönderdiği topu Hüseyin köşeden kornere çeldi.
DAKİKA 69: Oğuz Yılmaz’ın kafasından seken topu Ezeh kaleye gönderdi. Hakan Çinemre, kafayla müdahale ederek tehlikeyli kornerle önledi.
DAKİKA 74: Sinan’dan aldığı topu Pa Dibba, Ezeh’e aktardı. Bu futbolcu da ceza sahasına girdiği anda attığı şutla fileleri havalandırdı: 1-0
STAT: Eyüp
HAKEMLER: Alper Akarsu, Emrah Ünal, Nurettin Dinçer Demir
EYÜPSPOR: Harun, Alpaslan, Uğur, Cenk Ahmet (Erdem ’46), Berkan, Badji (Ahmet ’46), İbrahim (Bekir ’91), Sinan, Babel (Ezeh ’48), Pa Dibba (Ahmet Yazar ’78), Eze
A.DENİZLİSPOR: Hüseyin Altıntaş, Emre Sağlık (Berkant Gündem ’95), Hakan Çinemre, Oğuz Yılmaz, Schwechlen, Gökhan Süzen, Muhammed Gönülaçar, Özer Özdemir (Oğuzhan Sarı ’81), Mustafa Çeçenoğlu, Mayi, Bekir Böke (Okan Derici ’81)
GOL: Ezeh ’74 (Eyüpspor)
S.KART: Berkan, Ezeh, Ahmet Yazar (Eyüpspor) – Mustafa Çeçenoğlu, Schwechlen (A.Denizlispor)