Denizlispor, Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yendi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yendi

Denizlispor, Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 18:02Güncelleme: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 18:36
Denizlispor, Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yendi

Yukatel Denizlispor 6 puanlık maçta Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yendi.

Denk güçlerin mücadelesinde iki takımda oyuna kontrollü başladı. İlerleyin dakikalarda daha etkili olan Denizlispor, rakip kalede etkili oldu ve bunun karşılığını attığı gollerle buldu. Bir anlık konsantrasyon kaybında kalesinde gol görse de kalan bölümde rakibin ataklarını keserek, bu sezon ilk kez üst iki maç kazandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 9: Yeşil-siyahlı takımın tehlikeli gelişen atağında Sagal, nefis vurdu. İyi yer tutan kaleci Kayacan topu kornere çeldi.

DAKİKA 11: Lopes’in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak auta çıktı.

DAKİKA 23: Sadiku ceza sahası yayının üzerinden şutunu attı. Su pozisyonda kalecisi Cenk topu çelmeyi başardı.

DAKİKA 35: Bakalorz ile başlayan atakta Sagal, topu ceza sahası ön çizgisindeki Rodallega'ya aktardı. Usta ayakta Osman'dan şık bir çalımla sıyrılıp fileleri havalandırdı: 0-1

DAKİKA 45+2: Denizlispor atağında Bakalorz, ceza sahası dışından ser bir şut savurdu. Kaleci Kayacan köşeye giden topu çeldi.

DAKİKA 55: Sissoko’nun çıkarken kaptırdığı topu Sagal, al da at dercesine Rodallega’ya gönderdi. Bu futbolcu da meşin yuvarlağı kendisinin ve takımının ikinci golü olarak filelerle buluşturdu:0-2

DAKİKA 65: Emrah'ın pasında Osman vuruşunu yaptı. Defansa çanpan top kornere gitti. Korner atışında Hasan'ın kafayla kaleye gönderdiği top yan direkten geri geldi.

DAKİKA 69: Bakalorz'un kaptırdığı top ev sahibi takımın atağına dönüştü. İbrahim’in pasıyla ceza sahasına giren Emrah nefis bir vuruşla Hüseyin'i mağlup etti: 1-2

DAKİKA 72: Korner atışında Denizlispor ceza sahası karıştı. Topla oynayan Gomes'in vuruşunda Hüseyin müthiş bir refleksle gole izin vermedi.

DAKİKA 77: Hızla gelişen atakta ceza sahasına giren Sagal, plase bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Ancak meşin yuvarlak az farkla yandan autu buldu.

DAKİKA 85: Denizlispor atağın Rodallega kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı.

DAKİKA 87: Novikavas'ın şutunda top yan direkten geriye geldi.

STAT: Kazım Karabekir

BB ERZURUMSPOR: Kayacan, Murat, Osman, Hasan, Kaan, Donald (Cenk Ahmet ’78), İbrahim, Obertan (Novikovas ’46), Sissoko (Emrah 62), Sadiku (Gökhan ’46), Gomes (Oltan ’82)

Y.DENİZLİSPOR : Cenk (Hüseyin), Lopes, Fabiano, Mustafa Yumlu, Bergdich, Bakalorz, Recep Niyaz (Muhammet Özkal ’77), Aissati, Sacko (Mesanovic ’46), Sagal, Rodallega

GOLLER: Rodallega Dk 35-55 (Y.Denizlispor), Emrah Dk 72 (BB Erzurumspor)

S.KART: Donald, Gökhan, Kaan, Osman (BB Erzurumspor), Sacko, Mesanovic (Y.Denizlispor)