Denizlispor, Erzurum FK’ye 1-0 yenildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Erzurum FK’ye 1-0 yenildi

Denizlispor, Erzurum FK’ye 1-0 yenildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2022 Pazartesi - 22:05Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi - 23:42
Denizlispor, Erzurum FK’ye 1-0 yenildi

Denizlispor, VAR uyarılarıyla sarı kartların kırmızıya dönüştüğü ve 9 kişi ile tamamladığı maçta Erzurum Futbol Kulübü’ne 1-0 yenildi.

Ligde zor günler geçiren ve galibiyeti bulunmayan iki takımın Erzurum’daki mücadelesine VAR damga vurdu. Hakemin sarı kart gösterdiği iki pozisyonda devreye VAR girdi ve pozisyonları inceleyen Direnç Tonusluoğlu, sarı kartları kırmızıya çevirdi. Transfer yasağı ve sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı çeken yeşil-siyahlıların gardı bu kartlarla iyice düştü ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 13: Hasek’in düşürüldüğü pozisyonda hakem Oğuz Yılmaz’a sarı kart gösterdi. Ancak, VAR’dan gelen uyarıyla pozisyonu inceleyen Direnç Tonusluoğlu, Oğuz’un sarı kartını iptal edip, Schwechlen’e kırmızı kart gösterdi.

DAKİKA 46+2: Eren’in faul atışından kaleye gönderdiği topu Abdülkadir, kornere çeldi.

DAKİKA 45+3: Sefa’nın korner atışında, Denizlispor defansının müdahale edemediği topu Olanare, kafayla filelere yolladı: 1-0

DAKİKA 45+5: Gökhan Süzen’in Eren’e yaptığı sert hareket nedeniyle sarı kart gördü. Ancak, bir kez daha VAR devreye girdi ve hakem, Gökhan’ı kırmızı kartla soyunma odasına gönderdi.

DAKİKA 54: Mustafa Çeçenoğlu’nun ortasında Göktuğ’un yumrukla uzaklaştırdığı topu Muhammed Gönülaçar şutladı. Ancak meşin yuvarlak autu buldu.

DAKİKA 77: Emre Sağlık’ın ortasında Batuhan kaleciye geri pas yaptı. Çift vuruşu Mustafa Çeçenoğlu kullandı ve topu Oğuz Yılmaz’a aktardı. Bu futbolcu meşin yuvarlağı yandan auta attı.

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz, Gökhan Memişoğlu

ERZURUM FK: Göktuğ, Orhan, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş (Batuhan ’26), Cengizhan (Shala ’83), Estrela, Sefa (Alican ’65), Süleyman (Rosheuvel ’83), Hasek (Muhammed ’65), Olanare, Eren

A.DENİZLİSPOR: Abdülkadir Sünger, Emre Sağlık (Berkant Gündem ’83), Oğuz Yılmaz, Muhammet Özkal (Bekir Böke ’89), Schwechlen, Gökhan Süzen, Muhammed Gönülaçar, Asım Hamzaçebi (Hakan Çinemre ’66), Okan Derici (Erdal Akdari ’46), Mustafa Çeçenoğlu (Samet Emre Gündüz ’83), Ömer Şişmanoğlu

GOL: Olanare 45+3 (Erzurum FK)

K.KART: Schwechlen, Gökhan Süzen (A.Denizlispor)

S.KART: Muhammed Gönülaçar (A.Denizlispor)