Uz: Mevcut şartlarda mücadele imkansız hale geldi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Uz: Mevcut şartlarda mücadele imkansız hale...

Uz: Mevcut şartlarda mücadele imkansız hale geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Aralık 2022 Salı - 10:03Güncelleme: 27 Aralık 2022 Salı - 10:07
Uz: Mevcut şartlarda mücadele imkansız hale geldi

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz, seçimli olağanüstü genel kurul kararı alınmasının ardından “Mevcut şartlarda mücadele etmek imkansız hale geldi” açıklaması yaparak, görevi bırakma sinyali verdi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz, yazılı açıklamasında, 3 Ağustos 2021’de görevi devraldıklarını, ancak gelinen noktada göreve devam edip etmeme konusunda karar verme ihtiyacı doğduğunu, bu nedenle de seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını belirtti. Uz’un açıklaması şöyle:

“İlk günden beri tüm olumsuz şartlara rağmen mazeret üretmeden bize emanet edilen kulübümüze en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık.

Özellikle son bir yılda artan maliyetlerin yanı sıra, geçmiş dönemlerden kalan borçlar, transfer yasakları, gelirlerin düşmesi ve diğer olumsuzluklara karşı mevcut şartlarla mücadele etmemiz imkansız hale gelmiştir. Görevde olduğumuz sürede elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum ve bu konuda vicdanen rahatım.

Bu nedenle kulübümüzün önünü açmak için olağanüstü genel kurul kararı alındığını tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum.

10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olup olmayacağıma önümüzdeki süreçte yaşanacak gelişmelere göre karar vereceğim.

Ancak şu da unutulmamalıdır ki, tedbir alınmayan ve gerekleri yerine getirilmeyen her gün, telafisi daha zor sonuçları beraberinde getirecektir.

Bugüne kadar nasıl şeffaf olduysam, bu süreçte de aynı şeffaflığımı sürdüreceğimi belirtiyor, çok değerli Denizlispor camiasına saygılarımı sunuyorum.”