Denizlispor Başkanı Ali Çetin: Transfer yasağı kalktı, lisanslar çıktı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor Başkanı Ali Çetin: Transfer yasağı...

Denizlispor Başkanı Ali Çetin: Transfer yasağı kalktı, lisanslar çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2020 Cuma - 18:44Güncelleme: 17 Ocak 2020 Cuma - 19:21
Denizlispor Başkanı Ali Çetin: Transfer yasağı kalktı, lisanslar çıktı

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, tüm engelleme çabalarına rağmen ara transfer döneminin bitmesine 12 gün kalan transfer yasaklarının kalktığını ve lisansların çıktığını bildirdi

Yeşil-siyahlı kulübün başkanı Ali Çetin, ara transfer döneminde Trabzonspor’dan kadroya katılan Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi’nin lisansının çıkarılmasının ardından Süper Lig kulüpleri arasında harcama limitleri altında kalan tek kulüp olduklarını belirtti.

Çetin, sosyal medya paylaşımında “Her zaman olduğu gibi tüm engelleme çabalarına rağmen, 12 gün kala transfer yasağı kalkmış ve lisanslarımız çıkmıştır. Yine ve yeniden daha gür bir şekilde hedef ilk beş. Şehrimize ve kulübümüze hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin,  yeni transfer Ogenyi Eddy Onazi’nin sezon sonuna kadar olan lisansını da paylaştı. Lisansı çıkarılan futbolcu, Galatasaray maçı kadrosuna alındı

Yukatel Denizlispor, sakatlık nedeniyle yaklaşık bir yıldır yeşil sahalardan uzak kalan Onazi’yi ara transferde kadrosuna katmış ve bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklanmıştı.

TRABZON'DA ÇALIŞTILAR

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Trabzonspor ile karşılaşan yeşil-siyahlılar, maç sonrası Denizli'ye dönmedi. Trabzon'da kalan takım, bordo-mavili takımın tesislerinde Galatasaray karşılaşmasının ilk antrenmanını yaptı. 

Bugün İstanbul'a gelecek olan Denizlispor kafilesi kampa girecek ve Galatasaray maçının hazırlıklarını burada sürdürecek.

Bu karşılaşmada cezalı Barrow, sakat olan Bergdich ve hastalanan Sackey'in forma giyemeyeceği belirtildi.