Çetin: 3 aydır maaş ödeyemiyoruz, 7 futbolcu ihtar çekti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Çetin: 3 aydır maaş ödeyemiyoruz, 7...

Çetin: 3 aydır maaş ödeyemiyoruz, 7 futbolcu ihtar çekti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ocak 2021 Pazartesi - 17:28Güncelleme: 11 Ocak 2021 Pazartesi - 17:29
Çetin: 3 aydır maaş ödeyemiyoruz, 7 futbolcu ihtar çekti

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, futbolculara üç aydır maaş ödeyemediklerini ve 7 futbolcunun kulübe ihtar çektiğini söyledi. Çetin, Rizespor maçında son dakikada yedikleri golde VAR’a gidilmemesinden dolayı da maçın hakemini eleştirdi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor deplasmanında son dakika golü ile iki puan bıraktıklarını belirten Çetin, net faul verilmemesiyle iki puandan olduklarını, bunun haksızlık olduğunu, benzer durumu Sivasspor maçında da yaşadıklarını ifade etti.

“BEŞİKTAŞ’LA OYNAYAN KULÜPLERİN MAĞDURİYETİNİ YAŞIYORUZ”

Denizlispor’un fikstürde Beşiktaş’ı takip ettiğini anımsatan Çetin, “Beşiktaş’ın oynadığı tüm kulüplerin mağduriyetini biz yaşıyoruz. On yıl aradan sonra lige çıkmış bir kulübüz. Son dakikaya kadar mücadele vereceğiz. Hakemlerin de dikkatli olması lazım. Hakem hem faulü dikkate almıyor hem de VAR’a gitmiyor. Bizim iki puanımız gitti. İki puanın bizim için önemi çok büyük" ifadelerini kullandı.

“7 FUTBOLCUMUZ İHTAR GÖNDERDİ”

Ücretlerini ödeyemedikleri 7 futbolcusunun ihtar çektiğini ve ödemelerinin yapılmaması durumunda boşa çıkacaklarını söyleyen Çetin, “İlk ödemeler yarın başlıyor. Büyükşehir Belediyesi şirketleri 3,5 milyon lira yardım edecek. Böylece 3-4 futbolcunun boşa çıkmasını engellemiş olacağız. Bıçak kemiğe dayandı. Bu yönetim cebinden 27 milyon lira para verdi. Federasyondan sezon başından beri toplam 23 milyon lira para geldi. Kulübün 5 ayda 5 milyon euro gideri var. Ayrıca primler ve peşinatlar var. Aradaki farkın tamamını bu yönetim karşıladı. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Sezon sonuna kadar 20 milyon liraya ihtiyacımız var. Futbolcularımıza üç aydır maaş ödeyemedik” dedi.

“BİZ GİDERSEK KULÜP ÇOK ZOR DURUMA DÜŞER”

Kulübü daha iyi yönetecek bir kişi çıkarsa kongre kararı alabileceklerini kaydeden Çetin, “Taraftar başarı bekliyor ama olumsuzluklar yaşıyoruz. Bu işi daha ileriye götürecek herhangi bir kişi olduğu takdirde her an bırakmaya hazırız. Ama biz bırakıp da kimse çıkmazsa kulüp çok daha zor günler geçirir. Federasyona vermeyenler de verir. Kulübü kara deliğin içine atamayız. Yok olmasına vesile olamayız. Sonuna kadar arkasında durup mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Transfer yasağını Cuma günü kaldırdıklarını açıklayan Çetin, transfer için yasak almadığını, ancak futbolculara ödenmemiş taksitlerin bulunduğunu sözlerine ekledi.