Cinkaya: merak edilen konuları basın toplantısında açıklayacağız – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Cinkaya: merak edilen konuları basın toplantısında...

Cinkaya: merak edilen konuları basın toplantısında açıklayacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Kasım 2020 Pazar - 16:33Güncelleme: 29 Kasım 2020 Pazar - 16:33
Cinkaya: merak edilen konuları basın toplantısında açıklayacağız

Yukatel Denizlispor Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya, Salı günü düzenleyecekleri basın toplantısında taraftarların ve kamuoyunun merak ettiği tüm sorulara yanıt verileceğini belirtti.

Yeşil-siyahlı kulübün basın sözcüsü Yavuz Cinkaya, 3-3 biten Medipol Başakşehir maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Zor bir deplasmandan bir puan ile ayrıldık. 90’ıncı dakikada bile asla vazgeçmeyen, yüreğini ortaya koyarak oynayan bir Denizlispor izledik. Futbolcularımız, Denizlispor'a yakışır bir mücadele örneği gösterdi. Şimdi önümüzde önemli bir Fenerbahçe maçı var. Bu maçtan da puanlar alarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Salı günü düzenleyecekleri basın toplantısı ile gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacaklarını ifade eden Cinkaya, "Salı günü Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte düzenleyeceğimiz basın toplantısında taraftarlarımızın ve kamuoyunun merak ettiği tüm sorulara cevap vereceğiz. Sezona dair gelişmeleri, mali tabloları ve takımımızın gelecek planlamalarını konuşacağız. Kamuoyunun merak ettiği tüm soruları bu toplantıda cevaplandıracağız" diye konuştu.