Denizlispor-Başakşehir maçında gol sesi çıkmadı: 0-0 – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor-Başakşehir maçında gol sesi çıkmadı: 0-0

Denizlispor-Başakşehir maçında gol sesi çıkmadı: 0-0

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2021 Pazar - 17:57Güncelleme: 21 Mart 2021 Pazar - 23:02
Denizlispor-Başakşehir maçında gol sesi çıkmadı: 0-0

Denizlispor, kazanması gereken bir maçta rakibine mahkum oynadı ve golsüz beraberlikle bir puanı kaleci Cenk’in mükemmel kurtarışlarıyla aldı.

Puan cetvelinin 18. sırasındaki Başakşehir ile 21. sırasında bulunan Denizlispor, 6 puanlık maça çıktı. Ev sahibi takım kazanıp üstteki takımları yakalamak, konuk takım ise kazakıp tehlike hattının dışına çıkmak amacındaydı. Bu nedenle de iki takım da ilk yarıda kontrollü bir oyunu tercih etti.

İkinci yarıda ise topa ve oyunun kontrolüne sahip olan Başakşehir, net pozisyonlar buldu. Bunlarda gününde olan kaleci Cenk başarılıydı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 13: Sagal'ın korner atışında Mert'in uzaklaştırmak istediği top Deskerud'un önüne düştü. Bu futbolcu uygun pozisyonda topu üstten dışarıya attı.

DAKİKA 29: Denizlispor defansının uzaklaştırmak istediği topla buluşan Edin Visca, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Ancak leşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta gitti.

DAKİKA 44: Diskerud sol kanattan taşıdığı topu Sakıb’ın koşu yoluna bıraktı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak yandan autu buldu.

DAKİKA 48: Demba Ba defansın gerisinde topla buluştu. Kalesini terk eden Cenk’in üzerinden aşırtma vuruşunda top auka gitti.

DAKİKA 51: Bagal’ın kullandığı faul atışında kalabalığın arasından iyi yükselen Rodallegüa kafayla vuruşunu yaptı. Ancak top direğin hemen üzerinden dışarıya gitti.

DAKİKA 57: Giuliano, kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda Cenk topu çeldi. Meşin yuvarlağı önünde bulan Giuliano, bu kez Tolga Ciğerci’ye pozisyon hazırladı. Ancak bu futbolcunun şutunda top autu buldu.

DAKİKA 64: Edin Visca, 6 pas içinde Demba Ba’yı topla buluşturdu. Bu futbolcunun vuruşunda Cenk’in çeldiği topla buluşan Giuliano, meşin yuvarlağı kaleye gönderdi ama Cenk bir kez daha gole izin vermedi.

DAKİKA 90+4: Edin Visca, uzaklardan kaleyi yokladı. Cenk’i geçen top direği sıyırarak dışarıya gitti.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Süleyman Özay, Mehmet Kısal

Y.DENİZLİSPOR: Cenk, Muhammed Özkal, Oğuz Yılmaz, Fabiano, Sakıp Aytaç, Murawski, Sacko (Mesanovic ’73), Diskerud (Hasan Ayaroğlu ’73), Bakalorz, Sagal (Dossevi '90+3), Rodallega

M.BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Ömer Ali (Crivelli ’85), Ponck (Mehmet Topal ’69), Epureanu, Hasan Ali , Ndayishimiye, Tolga Ciğerci (Berkay ’69), Edin Visca, Giuliano (Guldbrandsen ‘69), Deniz Türüç, Demba Ba

S.KART: Murawski (Y.Denizlispor), Tolaga Ciğerci, Ponck(Başakşehir)