Denizlispor, Başakşehir ile yenişemedi: 1-1 – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Başakşehir ile yenişemedi: 1-1

Denizlispor, Başakşehir ile yenişemedi: 1-1

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Aralık 2019 Pazar - 18:31Güncelleme: 8 Aralık 2019 Pazar - 18:33
Denizlispor, Başakşehir ile yenişemedi: 1-1

Yukatel Denizlispor, kendi sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Orta alanda Ismail Aissati’yi de kesen Mehmet Özdilek, formsuz Olcay Şahan ısrarını sürdürdü. Bu futbolcu ise sahada adeta gezindi. Yeşil-siyahlı takımda çok sayıda pozisyonda başarılı kurtarışlar yapan Stackhowiak, Oğuz Yılmaz, Sacko, Sackey ve Zeki Yavru dışında ayakta kalabilen yoktu.

Ligin üst sıralarını hedefleyen İstanbul temsilcisi ise, oturmuş kadrosuyla rahat bir futbol sergiledi. Çok sayıda da gol pozisyonu buldu. Bunlarda ya kaleciye takıldı ya da forvet oyuncuları son vuruşta etkili olamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 9: Defansın gerisinde topla buluşan Demba Ba, kaleciden sıyrıldı ve boş kaleye yuvarladığı topu Oğuz Yılmaz çizgi üzerinden çevirdi.

DAKİKA 12: Junior Çalçara’nın ortasında iyi yükselen Demba Ba kafa ile dokundu, top yandan dişarıya gitti.

DAKİKA 18: İrfan Can Kahveci, Olcay Şahan’dan kaptığı topla hareketlendi ve ceza yayı üzerinden sert bir şut savurdu. Stackhowiak’ın müdahale ettiği top yan direkten geri geldi.

DAKİKA 19: Ellera Elia, ceza sahası içinde topla buluştu ve sutunda kaleci Stackhowiak çeldi. Bu kez Edin Visca vurdu, defans uzaklaştırdı.

DAKİKA 44: Zeki Yavru’nun koluna çarpan topta hakem serbest vuruş verdi. Atışı kullanan Edin Misca’nun uzak mesafeden kaleye gönderdiği topu Stackhowiak yumrukla uzaklaştırdı.

DAKİKA 45: Sacko orta alandan topla hareketlendi ve ceza sahasına girdiği anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kaleci Mert Günok’ta kaldı.

DAKİKA 54: Gael Clchy’in ortasında defansın gerisine sarkan Edin Visca, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu köşeden filelere göndrdi: 0-1

DAKİKA 59: Sackey’in pasında hareketlenen Barrow, ceza sahasına girdi ve sert bir şutla topu Başakşehir filelerine astı: 1-1

DAKİKA 90+5: Denizlispor kontratağında Oskar rakiplerinden birer birer sıyrıldı ve topu Barrow’a aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak yan direkten geri geldi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Narinç, İbrahim Bozbey

Y. DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Zeki Yavru, Sackey, Murawski, Sacko (Burak Çalık 78), Olcay Şahan (Ismail Aissati 70), Barrow, Rodallega (Oskar 90+2)

M.BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Junior Çalçara, Carlos Ponck, Epureanu, Gael Clchy, Mehmet Topal (Gökhan İnler 89), İhsan Can Kahveci, Edin Visca, Aleksic (Muhammet Arslantaş 88), Ellero Elia (Kerim Frei 86), Demba Ba

GOL: Edin Visca 54 (M.Başakşehir), Barrow 59 (Y.Denizlispor)

S.KART: Sackey, Murawski, Zeki Yavru (Y.Denizlispor), Aleksic (M.Başakşehir)