Denizlispor, Bandırma deplasmanından galibiyetle dönüyor: 1-4 – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Bandırma deplasmanından galibiyetle dönüyor: 1-4

Denizlispor, Bandırma deplasmanından galibiyetle dönüyor: 1-4

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Şubat 2023 Cumartesi - 15:36Güncelleme: 4 Şubat 2023 Cumartesi - 15:36
Denizlispor, Bandırma deplasmanından galibiyetle dönüyor: 1-4

Denizlispor, ligde kalma umutlarını yeniden yeşertmek için çıktığı Bandırma deplasmanında 3 puanı 4 golle aldı: 1-4

Karşılaşmanın ilk yarısında kontrollü bir oyun sergileyip rakibini durduran yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda bulduğu pozisyonları golle sonuçlandırarak altın değerinde 3 puan aldı. Denizlispor’un golleri Oğuz Yılmaz, Bekir Böke, Mustafa Çeçenoğlu ve Özer Özdemir’den geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 19: Bandırmaspor atağında Soukou ortaladı, top Djedje’nin eline çarptı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR odasından gelen uyarı ile pozisyon öncesinde ofsayt olduğu belirlendi ve penaltı iptal edildi.

DAKİKA 33: Kerim’in kullandığı faul atışında Atabey kafayla dokundu. Top üstten auta gitti.

DAKİKA 34: Gökhan Süzen’in korner atışında ayaklardan seken topla en son buluşan Mustafa Çeçenoğlu vuruşunu yaptı. Kaleye yönelen topu defans uzaklaştırdı.

DAKİKA 38: Özer Özdemir, Emre’den kaptığı topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Gkelios’u da çalımlayıp meşin yuvarlağı kaleye yuvarlamak istedi ama düşerek pozisyonu kaybetti. Denizlisporlu futbolcuların penaltı beklediği pozisyon VAR’da incelendi ve oyun devam etti.

DAKİKA 58: Denizlispor’un gol ayakları direği geçemedi. Önce Bekir Böke, ceza yayı üzerinden kaleyi yokladı, top direkten döndü. Bu kez yetişen Mustafa Çeçenoğlu vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak bir kez daha aynı direkten geri geldi ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA 64: Gökhan Süzen’in korner atışında topu iyi takip eden Oğuz Yılmaz, kafayla dokunarak takımını öne geçirdi: 0-1

DAKİKA 66: Mulumba’nın kale sahasına gönderdiği topa dokunan Saponjik, skora denge getirdi: 1-1

DAKİKA 72: Denizlispor atağında Bekir Böke vuruşunu yaptı. İyi yer tutan kaleci topu kornere çeldi.

DAKİKA 78: Gökhan Süzen’in korner atışında Hakan Çinemre kafayla aşırttı. Topu iyi takip eden Bekir Böke, fileleri havalandırdı: 1-2

DAKİKA 79: Özer Özdemir’in pasıyla hareketlenen Mustafa Çeçenoğlu ceza sahasına girdi ve Gkelios’u çaresiz bırakan bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-3

DAKİKA 90+3: Muhammet Özkal’ın ortasında Okan Derici topuk pasıyla topu Özer Özdemir’e aktardı. Bu futbolcu da golü atmakta zorlanmadı: 1-4

STAT: 17 Eylül

HAKEMLER: Ayberk Demirbaş, Ali Uğurtan Demirtaş, Samet Özkul

B.BANDIRMASPOR: Gkelios, Alpay, Fatih, Koutroumpis, Caner, Mulumba, Mehmet (Aksel ‘56), Kerim, Levent (Sedat ‘56), Soukou, Atabey (Saponjik ‘56)

A.DENİZLİSPOR: Hüseyin Altıntaş, Emre Sağlık, Hakan Çinemre, Oğuz Yılmaz, Schwechlen, Gökhan Süzen (asım hamzaçebi ‘90+5), Muhammed Gönülaçar, Djedje (Berkant Gündem ‘90+5), Özer Özdemir (Samet Emre Gündüz ‘90+7), Mustafa Çeçenoğlu (Okan Derici ‘85), Bekir Böke (Muhammet Özkal ‘85)

GOLLER: Oğuz Yılmaz ’64, Bekir Böke ‘78, Mustafa Çeçenoğlu ’79, Özer Özdemir 90+3 (A.Denizlispor) – Saponjik ‘66 (B.Bandırmaspor)

S.KART: Emre Sağlık (A.Denizlispor)