Denizlispor, Antalyaspor’a 1-0 yenildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Antalyaspor’a 1-0 yenildi

Denizlispor, Antalyaspor’a 1-0 yenildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Eylül 2020 Pazartesi - 22:01Güncelleme: 28 Eylül 2020 Pazartesi - 22:01
Denizlispor, Antalyaspor’a 1-0 yenildi

Lige iyi bir başlangıç yapamayan Yukatel Denizlispor, kötü futbolunu Antalyaspor karşısında da sürdürdü ve rakibine tek golle boyun eğdi: 1-0

Yeşil-siyahlılar, kötü gidişe “dur” demek için çıktığı Antalya deplasmanında da beklenen futbolu sahaya yansıtmaktan uzak kaldı. Topu ayağında tutmakta zorlanan ve doğal olarak rakip kalede pozizyon bulmayan Horozlar, bu oyun tarzıyla ev sahibi takımın ekmeğine yağ sürdü. Farkın büyümesini ise kaleci Pantilimon önledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 8: Eren’in ortasında Fredy boş pozisyonda kafayla topu kaleye gönderdi. Pantilimon, müthiş bir refleksle müdahale ederek, kalesini golden korudu.

DAKİKA 29: Bergdic’in pasında topu birkaç metre süren Recep Niyaz, uzaktan kaleyi yokladı. Ancak meşin yuvarlak kalecide kaldı.

DAKİKA 35: Eren’in ceza sahasına gönderdiği topa Denizlispor defansı müdahale edemedi. Bünyamin, uygun durumdaki Amilton’a bıraktı. Bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşunda Pantilimon, bir kez daha gole izin vermedi.

DAKİKA 58: Nuri Şahin’in korner atışında Kudriashov, kafayla dokundu. Lopes’ten seken meşin yuvarlağı Veysel, yakın mesafeden filelere gönderdi. 1-0

DAKİKA 83: Antalyaspor atağında Fredy, uzaktan şutunu attı. Kaleci Pantilimon, iki hamlede topun sahibi oldu.

DAKİKA 90: Rodallega’nın kullandığı serbst vuruşta meşin yuvarlak yan direği sıyırıp aut gitti.

STAT: Antalya

HAKEMLER: Halis Özkahya, Özgür Ertem, Hüsnü Emre Çelimli

F.TAV-ANTALYASPOR: Boffin, Eren Albayrak, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Kudriashov, Hakan Özmert (Gökdeniz ’66), Fredy, Amilton (Sidney Sam ‘90+2), Nuri Şahin (Ufuk ’78), Mukairu (Podolski ’46), Jahovic (Orgill ‘66)

Y.DENİZLİSPOR: Pantilimon, Fabiano Leinsman (Bakalorz ’69), Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Lopes, Murawski (Mesanovic ’78), Recep Niyaz, Aissati, Sagal, Rodallega

GOL: Veysel Dk 58 (F.TAV-Antalyaspor)

S.KART: Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz (Y.Denizlispor)