Denizlispor, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı

Denizlispor, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Nisan 2021 Çarşamba - 17:58Güncelleme: 21 Nisan 2021 Çarşamba - 18:13
Denizlispor, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı

Denizlispor, başkent deplasmanında öne geçtiği maçta Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Yeşil-siyahlılar, ligde kalabilmek için umut kırıntılarını yeşertmek umuduyla çıktığı başkent deplasmanında umduğuyla değil, bulduğu bir puanla yetindi. Maça istediği gibi başlayan Denizlispor, golü de erken buldu. Ne var ki ne skoru koruyabildi ne de kalesini golden koruyabildi. Bunun sonucunda da ligde kalması için umutlanmasına yetecek skoru elde edemi.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 7: Tusha'nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Rodallega, ustaca bir vuruşla topu köşeden filelerle buluşturdu: 0-1

DAKİKA 18: Ankaragücü atağında Kitsiou, ceza sahasından vuruşunu yaptı. Kaleci Aldulkadir, 2 hamlede topu tutabildi.

DAKİKA 35: Denizlispor defansının bir türlü uzaklaştıramadığı topu Alper, Ceza sahasına gönderdi. Kitsiou, boş pozisyonda golü atmakta zorlanmadı: 1-1

DAKİKA 45: Sagal'ın pasında defansın gerisine sarkan Tusha, ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı. Ancak meşin yuvarlak Korcan'da kaldı.

DAKİKA 46: Paintsil, hızla Denizlispor ceza sahasına girdi. Taleyi gördüğü anda plaseyi yaptı. Top Abdulkadir'in bakışları arasında yandan dışarıya gitti.

DAKİKA 48: Mesanovic'in pasında Sagal, ceza yayı üzerinden şutunu attı. Ancak top kale yerine autu buldu.

DAKİKA 77: Ev sahibi takımın atağında Lobjanidze, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Abdulkadir gole izin vermedi.

DAKİKA 84: Paintsil’den aldığı topu birkaç metre süren Şanverdi sert bir şut savurdu. Aldulkadir, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

STAT: Eryaman

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, Mustafa Savranlar

ANKARAGÜCÜ: Korcan, Kitsiou, Ante, Sarlija, Pinto (Embiya ‘90+2), İbrahim, Endri (Şanverdi ’79), Alper, Geraldo (Orkan ’64), Paintsil, Emre (Lobjanidze ’64)

Y.DENİZLİSPOR: Abdulkadir Sünger, Özer Özdemir, Fabiano, Oğuz Yılmaz, Sakıb Aytaç (Mohammed ’88), Diskerud (Özgür Çek ’88), Murawski, Mesanovic (Hasan Ayaroğlu ’79), Sagal (Ali Yavuz Kol 90+1), Tusha (Kubilay ’46), Rodallega

GOLLER: Rodallega Dk 7 (Y.Denizlispor), Kitsiou (Ankaragücü)

S.KART: Fabiano, Hasan Ayaroğlu, Oğuz Yılmaz (Denizlispor), Sarlija (Ankaragücü)