Denizlispor, Altınordu’ya 2-1 yenildi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Altınordu’ya 2-1 yenildi

Denizlispor, Altınordu’ya 2-1 yenildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Eylül 2021 Pazar - 21:06Güncelleme: 19 Eylül 2021 Pazar - 21:18
Denizlispor, Altınordu’ya 2-1 yenildi

Denizlispor, İzmir deplasmanında fırsat tepti. Maçın 74 dakikasını 10 kişi oynayan rakibine, ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 yenildi.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi takım, peş peşe gol pozisyonları yakaladı. Bunların ikisinde Denizlispor şanslıydı ve toplar direkten döndü. Daha sonra toplarlanan ve 16’ncı dakikada Yusuf Yalçın’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi karşısında oyun üstünlüğünü ele geçiren yeşil-siyahlılar, skor üstünlüğünü de yakaladı. Ancak ikinci yarıda pozisyon ürütemeyen Denizlispor, 46’ncı dakikada ve karşılaşmanın uzatma bölümünde yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 6: Recep, sol kanattan taşıdığı topu kale sahasına havalandırdı. Hüsamettin’in kafayla kaleye gönderdiği meşin yuvarlak direkten geri geldi ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA 12: Ahmet İlhan’ın ortasında Hüsamettin’in dokundu top, Oğuz Yılmaz’a çarpıp yön değiştirdi ve meşin yuvarlak bir kez daha direkten geri geldi.

DAKİKA 18: Mustafa Çeçenoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak yan direkten döndü. Bu kez Oğuz Yılmaz'ın kaleye gönderdiği topu Rıdvan çizgi üzerinden çelerek, takımının yenik duruma düşmesini engelledi.

DAKİKA 20: Aissati'nin pasında defansın gerisine sarkan Mastafa Çeçenoğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Ali Emre gole izin vermedi.

DAKİKA 44: Özer Özdemir’in ortasında defansın uzaklaştırdığı topu Gökhan Süzen kaleye gönderdi. Ali Emre’nin uzaklaştırdığı meşin yuvarlağı bu kez Djedje şutladı. Rıdvan, son bir hamleyle çeldi ama maçın hakemi topun çizgiyi geçtiğini belirterek santrayı gösterdi: 0-1

DAKİKA 46: Ahmet İlhan sol kanattan taşıdığı topu al da at diye Recep Aydın’ın önüne bıraktı. Bu futbolcu da dokunuşunu yapıp skora dengeyi getirdi: 1-1

DAKİKA 52: Ahmet İlhan, ceza sahasına girerken sert bir şut savurdu. Stachowiak, topu kornere çeldi.

DAKİKA 56: Aissati’nin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Süzen, topu Ali Emre’ye teslim etti.

DAKİKA 84: Aissati’nin pasında Ömer Şişmanoğlu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Ali Emre gole izin vermedi.

DAKİKA 90+3: Okan Derici’nin hatalı pasında topla buluşan Ahmet Dereli, Altınordu’yu galibiyete taşıyan golü attı: 2-1

STAT: Bornova Aziz Kocaoğlu

HAKEMLER: Mert Güzenge, Murat Temel, Ogün Kamacı

ALTINORDU: Ali Emre, Rıdvan Koçak, Ali Dere, Yusuf Yalçın, Volkan Fındıklı, Kürşad Sürmeli, Ahmet İlhan (Ahmet Dereli ’72), Burak İnce (Yusuf Can ’46), Hüsamettin Yener (Furkan Metin ’86), Recep Aydın, Emircan Gürlük (Muzaffer Kocaer ’75)

DENİZLİSPOR: Stachowiak, Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen, Gökhan Süzen, Djedje (İlhan Depe ’62), Muhammed Gönülaçar, Darri (Okan Derici ’46), Mustafa Çeçenoğlu (Muğdat Çelik ’72), Aissati, Ömer Şişmanoğlu (Tusha ‘90+3)

GOLLER: Djedje ’44 (Denizlispor) – Recep Aydın, Ahmet Dereli ‘90+3 (Altınordu)

KIRMIZI KART: Yusuf Yalçın (Altınordu)

SARI KART: Darri (Denizlispor) – Hüsamettin Yener, Ahmet İlhan ve Rıdvan Koçak (Altınordu)