Denizlispor, Altınordu engelini tek golle geçti: 1-0 – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Altınordu engelini tek golle geçti:...

Denizlispor, Altınordu engelini tek golle geçti: 1-0

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2022 Çarşamba - 21:55Güncelleme: 17 Şubat 2022 Perşembe - 13:19
Denizlispor, Altınordu engelini tek golle geçti: 1-0

Denizlispor, düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Altınordu’yu eski futbolcusu Kubilay’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yendi.

Alt sıraları etkileyecek maçta Ege takımları karşı karşıya geldi. Denizlispor ve Altınordu, “6 puanlık maç” denilen türden bir karşılaşmaya çıktı. Düşme bölgesinden çıkış için beraberliğin fazla bir şey ifade etmediği bu zorlu maçta takımlar, defans güvenliğini ön planda tutmaya çalıştı. Buna rağmen iki kalede bolca gol pozisyonu yaşandı.

İkinci yarıda da takımların dişe diş mücadelesi görüldü. Bu bölümde yeşil-siyahlı takımın forvetinin yapamadığını eski futbolcusu Kubilay yaptı ve kendi kalesine attığı golle Denizlispor’u 3 puana taşıdı. Evinde 4 maç sonra kazanan Horozlar, puanını 24’e çıkardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 9: Djedje'nin sürüklediği atakta topla en son oynayan Özer Özdemir, uygun durumda olmasına rağmen üstten dışarıya attı.

DAKİKA 22: Kürşad’ın şutunda Stachowiak’ın yumrukla uzaklaştırdığı top Kubilay’ın önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarıya gitti.

DAKİKA 37: Recep’in pasında topla buluşan Ahmet Dereli, çaprazdan sert bir şut savurdu. Meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

DAKİKA 41: Denizlispor atağında İlhan Depe, ceza yayı üzerinden vuruşunu yaptı. Ancak top kale yerine autu buldu.

DAKİKA 42: Ahmet Dereli, savunma arkasına atılan topla buluştu. Bu futbolcu, uygun durumda olmasına rağmen meşin yuvarlağı auta gönderdi.

DAKİKA 58: Gökhan Süzen’in kullandığı faul atışında Kubilay, ters bir kafa vuruşuyla topu kendi kalesine gönderdi: 1-0

DAKİKA 64: Aissati ile başlayan atakta İlhan Depe, meşin yuvarlağı Ömer Şişmanoğlu’na aktardı. Deneyimli futbolcu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Ali Emre’ye nişanladı.

DAKİKA 67: İlhan Depe’den aldığı topu Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Çeçenoğlunun önüne indirdi. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak autu buldu.

DAKİKA 69: Furkan’ın ortasında Hüsamettin’in rövaşatayla kaleye gönderdiği topu Stachowiak, son bir hamleyle kornere çeldi.


STAT: Atatürk

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Kemal Mavi, Kemal Elmas

A.DENİZLİSPOR: Stachowiak, Emre Sağlık (Lopes ’46), Muhammet Özkal, Schwechlen, Gökhan Süzen, Djedje (Asım Hamzaçebi ’81), Muhammed Gönülaçar, İlhan Depe, Özer Özdemir (Aissati ’62), Mayi (Mustafa Çeçenoğlu ’26), Ömer Şişmanoğlu (Bekir Böke ’81)

ALTINORDU: Ali Emre, Furkan, Ali Dere, Yusuf Yalçın (Anıl ’83), Kubilay, Volkan, Ahmet İlhan, Kürşad, Ahmet Dereli (Hüsamettin ‘59), Recep (Sami ’68), Kenan (Metehan ’68)

GOL: Kubilay (kk) ’58

S.KART: Emre Sağlık, Muhammed Gönülaçar (A.Denizlispor)