Horozkent’ten Havane ve Sudenur A Milli Takım’a çağrıldı – D20Haber
05.07.2025, Cumartesi
22 °C / 38 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Horozkent’ten Havane ve Sudenur A Milli...

Horozkent’ten Havane ve Sudenur A Milli Takım’a çağrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2020 Çarşamba - 16:09Güncelleme: 29 Temmuz 2020 Çarşamba - 16:09
Horozkent’ten Havane ve Sudenur A Milli Takım’a çağrıldı

Denizli’yi kadın futbolunda temsil eden Horozkentspor’da, iki futbolcunun milli takıma davet edilmesinin sevinci yaşanıyor. Takım kaptanı Havane Dilbe ile kaleci Sudenur Sözüdoğru, A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Denizli’nin tek kadın futbol takımı Horozkentspor Kulübü, geride kalan sezonu namağlup lider bitirip 2. Ligde mücadele etmeye hak kazandı. Takımın bu başarısı milli takım teknik heyetinin de dikkatini çekti. Yeşil-siyahlı ekip, U15, U16, U17 ve U19’un ardından A Milli Takıma da futbolcu göndermeyi başardı. Takım kaptanı Havane Dilbe ve kalecisi Sudenur Sözüdoğru, A Milli Takım Antrenörü Necla Güngör Kıragası tarafından açıklanan a milli takım hazırlık kampına dahil edildi. A Milli Takım hazırlık kampı, 14-19 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

Haberin DevamıReklam




Horozkentspor’un 19 yaşındaki stoperi Havane Dilbe, U17 ve U19 milli takımlarında 24 maça çıkarken, kaleci Sudenur Sözüdoğru ise U15, U17 ve U19 milli takımlarında 29 maçta forma giydi.