Denizlili Mustafa Kapı, şampiyonluk sevinci yaşadı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlili Mustafa Kapı, şampiyonluk sevinci yaşadı

Denizlili Mustafa Kapı, şampiyonluk sevinci yaşadı

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:03Güncelleme: 24 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:57
Denizlili Mustafa Kapı, şampiyonluk sevinci yaşadı

Denizlispor’un altyapısından yetişen ve halen Fransa şampiyonu Lille’in altyapı takımında forma giyen Mustafa Kapı, şampiyonluk sevincini takımdaki Türk futbolcular Burak, Yusuf ve Zeki ile birlikte yaşadı.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1), Paris Saint-Germain (PSG) ile girdiği nefes kesen şampiyonluk mücadelesinde son maçta Angers'i 2-1 yenerek kupayı kaldıran Lille’de Türk futbolcuların takıma katkısı konuşuluyor. Burak Yılmaz, bu maçta da golünü atarak galibiyete ve şampiyonluğa en önemli katkıyı veren isim oldu. Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik de şampiyonluğun mimarları arasında yer aldı.

Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte Lille’de futbolcular ve teknik heyet, saha içinde büyük sevinç yaşadı. Bu sevince Denizlispor’un altyapısından yetişen ve Galatasaray’ın altyapı takımlarında 7 yıl forma giyen, geride kalan sezonda ise Lille’in kadrosuna kattığı Mustafa Kapı da ortak oldu.

Maçın sona ermesiyle tribünden sahaya inen Denizlili genç yetenek, abileri Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.