Mahallemde Maç Var Turnuvası’nda finalistler belli oldu – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Mahallemde Maç Var Turnuvası’nda finalistler belli...

Mahallemde Maç Var Turnuvası’nda finalistler belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:19Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:19
Mahallemde Maç Var Turnuvası’nda finalistler belli oldu

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mahallemde Maç Var Futbol Turnuvası’nda finalistler belli oldu. Final maçında Yenişehir ile Tekkeköy Gökpınar, şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

Mahalleler arasında birlik ve beraberlik duygusunu arttırarak, gençlerin eğitimlerinden arta kalan zamanlarını sağlıklı, kaliteli ve sosyal bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacı ile İl Emniyet müdürlüğünce düzenlenen Mahallemde Maç Var Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları oynandı.

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan maçlarda Yenişehir, Cumhuriyet takımını 2-0, Tekkeköy Gökpınar da rakibi Sümer’i 3-1 yenerek finale yükseldi.

Tekkeköy Gökpınar ile Yenişehir arasındaki final maçı 16 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Haberin DevamıReklam




Yarı final karşılaşmasında iki gol kaydeden Yenişehir takımından İbrahim Görkem Yılmaz, “Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederiz. Mahalleler adına büyük bir organizasyon. İki gol attığım için çok mutluyum. Finale çıktık. Rakip takımı da tebrik ederim. Gayet güzel oynadılar. İnşallah finali de kazanarak şampiyon olacağız” dedi.

Yenişehir takımının teknik direktörü Faruk Kozan ise, “Çocuklarımızı organize edip bu sahaya sokmakta bizim için önemliydi. Maç ortadaydı, rakipte güçlüydü. Bizim çocuklar biraz daha dikkatliydi, boşlukları iyi değerlendirdi. İbrahim’in bireysel becerisi bu sonucu getirdi” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)