Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk, kararlarıyla gündem oldu – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk, kararlarıyla...

Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk, kararlarıyla gündem oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Şubat 2022 Pazartesi - 10:44Güncelleme: 28 Şubat 2022 Pazartesi - 10:58
Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk, kararlarıyla gündem oldu

Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçındaki kararlarıyla futbol kamuoyunda gündem oldu. Karadeniz kulübü, “hakemin eyyamı, futbolu bozar” paylaşımı yaparken, futbol yorumcusu Erman Toroğlu ise “Sen hakem değilsin, sen hakem olamazsın” gibi ağır ifadeler kullandı.

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında dün akşam oynanan karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk yönetti. Sarı-kırımızılı takımın 4-2 mazandığı maçın ardından eleştiri okları karşılaşmanın hakemine yöneldi. Çaykur Rizespor cephesi çaylı göndermede bulunurken, yorumcu Erman Toroğlu da kararları nedeniyle Öztürk’e sert eleştiriler yöneltti.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ: HAKEMİN EYYAMI, FUTBOLU BOZAR

Karşılaşma sonrası Galatasaray’ın sosyal medya hesabından “Siz çayınızı kaç şekerli alırsınız?” sorusuyla birlikte 4 şekerli çay paylaşımı yapıldı. Bu paylaşıma Çaykur Rizespor cephesinden yanıt gecikmedi. Yapılan Twitter paylaşımında, "Bu çay, Rize çayı değil. Ümit Öztürk, kaçak çaydan demledi galiba! Bizim de kaçak çayla işimiz olmaz. Zira çayın kaçağı, sağlığı; hakemin eyyamı, futbolu bozar!" ifadelerine yer verildi.

TOROĞLU’NDAN SERT SÖZLER

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu da A Spor ekranlarından yaptığı değerlendirmede, "Bu maç Fernandes diye bir adam var. Adama yapılanlardan hakem olarak utanın. Adam çok farklı oynuyor. Koru onu. Adama her pozisyonda vurdular, sen de baktın. Her pozisyonda indirdiler. Adamın ayağı bakla tarlası gibi olmuştur. Sen hakem değilsin, sen hakem olamazsın" ifadelerini kullandı.

Toroğlu, penaltı kararlarıyla ilgili de "Galatasaray'ın ilk penaltısı doğru karar. Kaleci, rakibine ikinci oynama hakkını vermiyor. Faul ve penaltı. Galatasaray'ın 2. penaltısını ben vermem. Verene de bir şey demem" değerlendirmesini yaptı.