Demirtaş: Hayati 3 puan kazandık – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Demirtaş: Hayati 3 puan kazandık

Demirtaş: Hayati 3 puan kazandık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Şubat 2023 Cumartesi - 17:29Güncelleme: 4 Şubat 2023 Cumartesi - 17:30
Demirtaş: Hayati 3 puan kazandık

Denizlispor Yardımcı Antrenörü Hamdi Demirtaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bandırmaspor karşısında kendileri için hayati önem taşıyan 3 puan aldıklarını söyledi.

Teknik direktör Giray Bulak’ın Manisaspor FK maçında tribüne gönderilmesinin ardından aldığı bir maç ceza nedeniyle Bandırmaspor karşılaşmasında kulübede yardımcı antrenör Hamdi Demirtaş görev yaptı.

Play-off mücadelesi veren rakipleri karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Demirtaş, sahaya istedikleri oyunu yansıttıklarını belirtti. Demirtaş, şunları kaydetti:

"Oyunu kanatlara yaydık, kenar ortalarıyla goller bulduk. Duran toplardan yararlandık, attığımız kadar da kaçırdık. Netice itibarıyla çok sıkıntılı bir yerde çok iyi bir galibiyet aldık. Bandırmaspor çok iyi bir takım. Bizleri burada centilmence karşıladıkları için teşekkür ediyoruz. Bizim için hayati bir üç puan kazandık. İnşallah önümüzdeki maçlarda bir seri yakalayabilirsek tehlike bölgesinin dışına çıkabileceğimizi düşünüyorum."