03.10.2026, Cumartesi
14 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu

Stantlar lösemili çocuklar için kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2018 Cuma - 13:53Güncelleme: 16 Şubat 2018 Cuma - 13:53
Stantlar lösemili çocuklar için kuruldu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri’nde kurulan stantlarda, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) atölyelerinde üretilen ürünler satışa sunuldu.

PAÜ Hastaneleri’nde, Çocukluk Çağı Dünya Kanser Haftası kapsamında, kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlendi. PAÜ Hastaneleri Tıbbi Sosyal Hizmetler Birimi ve LÖSEV işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte stantlar açıldı. Bu stantlarda, tedavi gören çocuklara maddi destek amacıyla LÖSEV atölyelerinde üretilen ürünlerin satışı yapıldı, çocuklara da balonlar dağıtıldı.

Haberin DevamıReklam




Bu arada LÖSEV İzmir Şubesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne, hastanede görevli doktor, hemşire, diğer çalışanlar ile tedavi gören hasta ve yakınlarına LÖSEV’in faaliyetlerini anlatan bir konferans verdi.