Sağlık Müdürlüğü proje hazırlama eğitimine GEKA desteği – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Sağlık Müdürlüğü proje hazırlama eğitimine GEKA...

Sağlık Müdürlüğü proje hazırlama eğitimine GEKA desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2017 Çarşamba - 13:45Güncelleme: 2 Ağustos 2017 Çarşamba - 13:45
Sağlık Müdürlüğü proje hazırlama eğitimine GEKA desteği

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün proje hazırlama eğitimine, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından destek sağlanacak. Destekle ilgili protokol imzalandı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek ''Proje Hazırlama Eğitimi'' projesi, GEKA’nın 2017 yılı teknik destek programı kapsamında destek almaya hak kazandı. Söz konusu destekle ilgili protokolü, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan imzaladı.

Proje ile İl Sağlık Müdürlüğü personelinde proje yazma kültürünün geliştirilmesi, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasitelerinin artırılması amaçlanıyor. Verilecek olan eğitimle ulusal ve uluslararası nitelikli proje üretebilen personeller ile kurumun Ar-Ge ile giderilebilecek ihtiyaçları karşılanıp daha etkin, daha kaliteli, ulaşılabilir sağlık hizmeti sunumu sağlanacak. Proje hazırlama eğitimi alan personel, eğitimi almamış diğer personelle bilgi ve birikimlerini paylaşacak, böylece diğer personelde de proje fikirlerinin ve proje hazırlama yetkinliğinin oluşmasına katkıda bulunulacak.