Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği genel kurulunu yaptı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği genel kurulunu...

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği genel kurulunu yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2018 Salı - 08:21Güncelleme: 27 Şubat 2018 Salı - 08:21
Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği genel kurulunu yaptı

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, “sağlık kenti Denizli” hedefiyle birinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tüm üyelerin katıldığı genel kurulda, yeni yönetim kurulu ve önümüzdeki dönemin çalışma stratejileri oluşturuldu.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, üye olan hastaneler, klinikler, oteller ve acentelerden temsilcilerin katılımıyla yapıldı. Genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Onur Erikoğlu, derneğin vizyonu, misyonu hedefleri ve çalışma planlarını anlatan bir sunum yaptı.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, genel kuruldaki konuşmasında, derneğin amacının Denizli’yi uluslararası sağlık kenti yapmak, aynı zamanda dünyanın öncelikle sağlık alanında, ardından doğal ve tarihi güzellikleri bakımından ilgi gören bir kent haline getirmek olduğunu vurguladı.

Genel kurula katılan üyeler de Denizli’nin hem sağlık kenti hem de canlı bir turizm kenti olabilmesi için yapılması gereken konularla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinden sonra seçimler gerçekleştirildi.Yönetim kurulu Onur Erikoğlu, Turgay Sehil, Yüksel Turan, Yusuf Polat, Tülay Bayur, Emre Türkmen ve Bircan Öngör’den oluştu.

Genel kurul toplantısı, çalışma komisyonları oluşturularak aktif ve hızlı bir şekilde faaliyetlere başlanması dilekleriyle sona erdi.