Kale’de 45 çocuk sünnet ettirildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Kale’de 45 çocuk sünnet ettirildi

Kale’de 45 çocuk sünnet ettirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ağustos 2017 Çarşamba - 16:46Güncelleme: 16 Ağustos 2017 Çarşamba - 16:46
Kale’de 45 çocuk sünnet ettirildi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği ve Kale Kaymakamlığı tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 45 çocuk sünnet ettirildi.

Kale ilçe Devlet Hastanesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen sünnet şölenine Vali Hasan Karahan, Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, aileler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan, “Güzel bir günde hayırlı bir iş için bir araya geldik. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 3. Düzenlenen, bölgemizde ve ilçemizde beğenilen, arzu edilen bir hizmet haline gelen toplu sünnet töreninde bir aradayız. Gerçekten tam bir devlet millet işbirliği ile hayırlı bir iş yapılmış. Denizli’miz bu konuda Türkiye’nin önder illerinden biri olmuştur. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Yavrularımıza bir ömür boyu sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Ailelerini kutluyorum. Evlatlarının bu güzel gününü yaşadılar” dedi.

Vali Karahan, daha sonra hastanede sünnetleri yapılan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.