İşadamı Tan’dan sağlığa ambulans bağışı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. İşadamı Tan’dan sağlığa ambulans bağışı

İşadamı Tan’dan sağlığa ambulans bağışı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2017 Salı - 15:11Güncelleme: 26 Eylül 2017 Salı - 15:11
İşadamı Tan’dan sağlığa ambulans bağışı

Hayırsever işadamı İbrahim Tan, tam donanımlı bir ambulansı, düzenlenen törenle Denizli Sağlık müdürlüğüne teslim etti. Tan, sağlık ocağı yaptırma sözünü de verdi.

Tam donanımlı ambulansın teslim töreni valilik önünde yapıldı. Ambulansın anahtarını Vali Hasan Karahan’a teslim eden hayırsever işadamı İbrahim Tan, “Sağlık Ocağı yaptırmayı düşünüyordum. Ancak acil olarak bir ambulansa ihtiyaç olduğunu öğrendim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda Sağlık Ocağını da yapmak nasip olur. Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İl Sağlık müdürü Şükrü Arpacı ile birlikte ambulansı teslim alan Vali Hasan Karahan ise, “Teslim edilen ambulans ile ilimizdeki ambulans sayısı 97 oldu. Acil sağlık hizmetlerindeki araçlarımızın zamanla modernize edilmesi, yenilenmesi gerekiyor. Hayırseverimizin sağlık alanındaki başvurusunu biz de bu şekilde değerlendirelim istedik. Modern ve güzel bir aracı 112 Acil Servis bünyemize kazandırmış olduk. Ambulansımızın görev yapacağı alanda sağlık hizmetleri daha hızlı bir şekilde karşılanacak. Hayırseverimiz İbrahim Tan’a teşekkür ediyoruz, diğer hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hayırsever İşadamı İbrahim Tan, İlimiz hizmetine sunulmak üzere tam donanımlı ambulansın anahtarını Valimiz Hasan Karahan’a teslim etti. Valimiz Hasan Karahan da sağlık alanında verdiği destekten ötürü hayırsever işadamımıza Denizli halkı adına teşekkür ederek plaket takdim etti. Ambulansın Denizli Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vereceği öğrenildi.