Hayırsever mahallesine ambulans bağışladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SAĞLIK
  4. /
  5. SAĞLIK
  6. /
  7. Hayırsever mahallesine ambulans bağışladı

Hayırsever mahallesine ambulans bağışladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mayıs 2022 Cumartesi - 09:57Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi - 09:57
Hayırsever mahallesine ambulans bağışladı

Denizli’de hayırsever, kent merkezine uzak olan mahallesindeki sağlık hizmetleri için ihtiyaç duyulan ambulans bağışında bulundu.

Hayırsever Mehmet Aksoy’un ambulans bağışı için Pamukkale’nin Gözler Mahallesi’nde tören düzenlendi. Sağlık hizmetine ambulans bağışıyla katkıda bulunan Aksoy, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ise hayırseverlerin katkısıyla sağlık hizmetlerinin güçlenerek devam ettiğini belirtti. Öztürk, “ Acil Sağlık Hizmetlerinde çok hızlı ve güvenli şekilde hastaya müdahalede bulunup en yakın sağlık kuruluşuna ulaştırmakla yükümlüyüz. Bugün ilimizde 33 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda 113 tam donanımlı ambulans ve 520 sağlık çalışanıyla hizmet veriyoruz. Vakalara merkezde 5 dakika 37 saniye, kırsalda 12 dakika 24 saniye ile ulaşmaktayız. Denizli’de hayırseverlerimiz gerçekten mükemmel. Mehmet Amcamız da bu insanlardan bir tanesi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, “ Rabbim kazandığı parayı milletiyle paylaşan, hayır yaparken malından eksildiğini düşünmeyen, bağış yaptıkça zenginliğine zenginlik kattığını düşünen hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Hayır yapabilmek herkese nasip olmuyor. Bunu başaran herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

Pamukkale Kaymakamı Uğut Bulut da kendi topraklarında kazandığı parayla yine kendi topraklarına bağışta bulunan hayırsever Mehmet Aksoy’a teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Mehmet Okur da sağlık alanında önemli gelişme kaydedildiğini söyleyerek, “Denizli’de hayırsever vatandaşlarımız hayır noktasında birbiriyle yarışıyor. Sağlık sektörüne yaptıkları bağışlardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu davranışın herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hayırsevere plaket verilirken, ildeki 114’üncü ambulansın anahtarı görevlilere teslim edildi.